kikas Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ...ten innym spać nie daje Dzisiaj też wyjątkowo wstalem kolo godziny 8, przestawiam się na bardziej 'naturalny' tryb spania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superteksty Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kto rano wstaje ten prawdopodobnie może więcej zarobić Kto rano wstaje ten prawdopodobnie może więcej zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoannAT Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Były takie badania, prześledzono życiorysy najbogatszych ludzi na świecie i znakomita większość z nich wstawała ok. godz 6 lub przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copywriteplace Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Ciekawe, o której wybierali się spać Muszę przyznać, że ja akurat wolę pracować rano niż wieczorem. Z drugiej strony, wychodzenie z domu w zimową zawieruchę jest niestety koszmarem... Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez copywriteplace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokrzydowski Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 środek lata, 36 stopni za oknem, a Ty tu o zimowych zawieruchach W tym momencie ten "koszmar" wydaje się rajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copywriteplace Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No dobra, bez przesady ;P choć jeszcze dwa dni temu to ja jesień za oknami miałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Były takie badania, prześledzono życiorysy najbogatszych ludzi na świecie i znakomita większość z nich wstawała ok. godz 6 lub przed. Czyli jestem w mniejszości. Wstaje o 8 rano. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Najlepiej wstać rano bo jak się długo pośpi to cały dzień mam zmulony. gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 przed pracą rano dobrze iść sobie pobiegać i spalić troszke brzuszka grubaski :D:D:D Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-first Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wstając o 6:00 naprawdę można twórczo spędzić dzień i wiele zrobić ale ja akurat wypracowałam sobie inny schemat. Pracuję nocami. Gdy wszyscy śpą a w domu i za oknem jest cicho jestem w stanie najwięcej zdziałać I zapewniam, nie przesypiam później całego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ranne bieganie to trzeba mieć naprawdę zapał do sportu. gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Od 23 do 3 w nocy błoga cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Rowerkiem też można ładnie schudnąć. gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ja najlepsze pomysły mam przed 7 rano:) A pracować mi się chce do 11. Później to już tylko gapienie się w monitor. Grodzisk Mazowiecki Wakacje na Bałkanach www.Gazetagrodziska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_exel Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Polecam poranny jogging, nic tak nie rozbudza na cały dzień jak poranne bieganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi