holee Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam; Rzadko uruchamiam katalogi, ale skoro żona ma czas na moderację to postanowiłem zagospodarować nieużywaną domenkę. Katalog stoi zaindeksowany już kilka miesięcy więc taki świeżak to nie jest - jednak nie miałem czasu na jego wykończenie. Adres: holee.pl Cechy: moderowany, darmowy, powoli linkowany, długowieczny Radzę przeczytać regulamin, podpunktem który się nie wszystkim spodoba jest: Tytuł strony powinien odzwierciedlać prawdziwą jej nazwę. Przykładowo – zgłoszono wpis sklepu z bielizną w tytule podając „Staniki” – moderator zmieni tytuł na: Sklep z bielizną Nazwa Sklepu Istnieje możliwość również publikowania artykułów, zgłoszenia poprzez formularz kontaktowy. Nie chcę samowolki. Od strony wizualnej brakuje mi czegoś w prawy sidebarze, jednak nie mam póki co pojęcia czego Zapraszam do wpisów i wpisywaniu uwag poniżej - na pewno coś znajdziecie Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 layout dosyć fajny, funkcjonalność ekstra, co miałem dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam.......bardzo ciekawy katalog... Pozdrawiam... Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Będę besztany, ale sporo stron zostało odrzuconych. Głównymi powodami była niska jakość stron (pod względem przydatności dla Użytkownika, wg mojego uznania) oraz opisy generowane z mieszarek. Zapraszam do dodawania dobrze opisane - wartościowe strony. POzdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Bardzo ładnie zrobiony WPresik "Oświadczam, że przeczytałem regulamin katalog i się z nim zgadzam. " Brakuje "u" M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo.group Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Minusem jest spora liczba linków wychodzących ze strony głównej przy wpisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A ja dostałem maila, że mój wpis: "został poddany ocenie moderatora, a jego status zmieniony na "Opublikowany". https://holee.pl Nie zapomnij podlinkować wpisu, kody znajdziesz na stronie." Ale na stronie go nie ma. Więc jak? Odrzucony? Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ja to samo, coś nie teges z tym powiadamianiem Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam; Dziś jeszcze nie moderowałem więc dzisiejsze wpisy nie zostały odrzucone. Rzeczywiście był problem z powiadomieniami, zamiast mail o zgłoszeniu - szedł mail o akceptacji. Zaraz to poprawię. Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowsword Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Te maile z powiadomieniem są moim zdaniem nie potrzebne. Dodałem 3 strony, otrzymałem 3 maile. Jakbym dodawał stron więcej, to bym miał zaspamowaną całą skrzynkę, a przecież doskonale wiem, że dodałem strony bez tych wiadomości. https://gadgets4dogs.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam; Katalog holee.pl przestał być darmowy - za dużo śmieci do moderacji niestety. Wprowadziłem niedużą opłatę. Katalog nie zniknie szybko, podobnie jak pozostałe moje katalogi. Zapraszam. Na zachętę daje kod (partnerski) 3-krotnego użycia: "forumpio" Proszę o zapoznanie się z regulaminem bo większość wpisów jest odrzucana. Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.