Lenny_ Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 mam pewien kłopot z domeną, sprawa jest nico zagmatwana i potrzebuję rady dobrego prawnika. prosiłbym o kontakt na PW do osoby z której usług byliście zadowoleni. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witaj! Nie mam sprawdzonego prawnika, niemniej jednak parę spraw konsultowałem na forum prawnym. Takie wstępne rozeznanie sprawy a następnie kontrola kroków podejmowanych przez prawnika Pozdrawiam! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_nia Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dwa razy próbowałam uzyskać poradę na tym forum. Radzę skorzystać z pomocy normalnego prawnika. dobry fotograf Łódź - na ślub, wesele, plener, chrzest profesjonalna fotografia sportowa - Łódź i Warszawa Tour de France: Jaroński i Wyrzykowski - cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 @krzychuZksiężyca: rzecz w tym że wolałbym zapłacić i mieć pewność że w świetle prawa i praktyki jest "tak a tak" stąd pytanie o kogoś sprawdzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 To przecież zrozumiałe. Życie nauczyło mnie jednak, że nawet jeśli masz dobrego, poleconego fachowca i tak trzeba go sprawdzać. W miarę możliwości i rozsądnie, stąd tamten link. Sam mam sprawę do przekazania prawnikowi i, jak na razie, nie wybrałem żadnego. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Takie forum prawne jest malo warte. W wiekszosci pisza tam ludzie, ktorzy prawo znaja z serialu Anna Maria Wesołowska i lepiej sie nie sugerowac ich opiniami. Jak ktos jest prawnikiem i zarabia na tym kase to raczej nie chce mu sie siedziec po godzinach na forach i robic tego samego co w pracy tylko, ze za darmo. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jeśli chodzi o domenę to napisz mi na pw o co chodzi to może będę mógł pomóc jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgodzę się z Carnagge, z prawnikami tak jak z lekarzami, swoją wiedzą za darmo za cholerę nie chcą się dzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Carnagge, sprawdzałeś? Ja tak. Opinia na forum dotycząca praw autorskich oparta była o szersze uzasadnienie niż ta jakiej udzielił mi prawnik. Użytkownicy wskazali mi więcej naruszonych przepisów niż prawnik. Pisałem z chłopakiem który przedstawił się jako student prawa. Siedzi tam w wolnym czasie i konfrontuje wiedzę ze szkółki z realem. Naturalnie, mogłem mieć szczęście w sieci a kiepskiego prawnika w realu. Zawsze da się tak uzasadnić. Uważam jednak jeśli jest możliwość konfrontacji zagadnienia (bezpłatnej), burzy mózgów w konkretnym przypadku to warto poświęcić parę godzin. Tu nie chodzi o to by na podstawie forum podejmować działania prawne a o zwyczajne skonfrontowanie zagadnienia. Jak chociażby w branży SEO na tym forum. Mogę skorzystać z profesjonalnej firmy SEO ale jej działania tutaj, z grubsza, mogę sprawdzić. Pozdrawiam! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.