rumi6 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ludi -> dodałem i umieściłem w podkategorii 'oferty pracy' Twój wpis Ogłoszenia internetowe Nauka jazdy gorlice Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumi6 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 up Ogłoszenia internetowe Nauka jazdy gorlice Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Trochę linkuw zewnętrznych alle co tam Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 linkuw Ładnie się prezentuje, forum oczywiście dodałem do katalogu, myślę, że przejdzie moderację. Tylko szkoda, że faktycznie tyle tych wychodzących, no ale i tak nie odrzuci to sporej ilości osób od dodania wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Katalog ładny muszę przyznać... ale i tak najabrdziej podoba mi sie domena..;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumi6 Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 up.. zapraszam do dodawania wpisów Ogłoszenia internetowe Nauka jazdy gorlice Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Spoko katalog. Linków / linkuw / linkuf wychodzących troszkę za dużo jest, ale katalog w pełni free, więc nie ma co narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytus Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 bardzo fajnie się prezentuje katalog oby zyskiwał na mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wpis zamieszczony. Zmieścił się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumi6 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 up Ogłoszenia internetowe Nauka jazdy gorlice Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dodałem wpis i nie zauważyłem żadnych błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattm Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Można dodawać linki do opisu w jakiejkolwiek postaci? [url= <a href= Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumi6 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 nawet nie wiem.. trzeba by sprawdzić w opisie n astronie tówrcy skryptu Ogłoszenia internetowe Nauka jazdy gorlice Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W nowej wersji skryptu już jest. W wersji 1.1.3 jeszcze nie ma. Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT. Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczkujący Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dodałem wpis. Mam nadzieję, że będzie zaakceptowany. Zastanawia mnie tylko celowość potwierdzania mailem dokonania wpisu (link aktywacyjny)? To warto zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.