Xemix Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja mam problem innej natury. Wiem, że na necie są tony ciekawych rzeczy do poczytania a i tak od jakiegoś czasu najczęściej wchodzę na PiO Mam mniej-więcej to samo. Jakoś tak wolę czytać PiO, a czasami dorzucić swoje 2 grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Odwiedzam kilka stron bardzo intensywnie kiedy pracuje, w tym i PiO. Kiedy odpoczywam odwiedzam to forum z "normalną" intensywnością. No i ostatnio doszedł do kolekcji jeszcze reaktywowany kanał: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=11464 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 dwa razy dziennie po godzince, kiedyś to były dwie wartościowo spędzone godziny, teraz już trochę mniej..., zaglądam już tylko z sentymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelion Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kilka minut dzinnie praca Suwałki - oferty pracy w Suwałkach ogłoszenia Suwałki - oferty nieruchomości, spzeęŧ elektroniczny, dla domu imprezy Suwałki - wystawy, koncerty, kino, festyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Widzisz Camelion: wczoraj dołączyłeś a już kilka minut dziennie D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja natomiast jestem zawsze strasznie zapracowany, więc nie mam kiedy tu zaglądać, pisać i czytać, np jak teraz Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja za to mogę się usprawiedliwić, że często przesiaduję na pio z racji rangi moderatora ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja mam cztery fora odpalone non stop na drugim monitorze: PIO, BHW, BHT, Warriorforum - odświeżam nowe posty w ramach relaksu po skatalogowaniu jakiejś strony:) Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Założyłem tamten temat bo zaczałem się łapać, że czekając na poczcie odpalam pio, w kolejce w banku - pio, narzeczona poprawia makijaż - pio itd Mało się zmieniło @Robbieriviera lubię to! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Dziennie tak ok. 3 godziny. Rano z 2 godzinki, potem już nie mam czasu. Wieczorem z godzinkę. Jakoś dzień mija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Bo PiO to przede wszystkim seks, pieniądze i wielkie intrygi, nie trudno od tego się uzależnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dziennie tak ok. 3 godziny. Rano z 2 godzinki, potem już nie mam czasu. Wieczorem z godzinkę. Jakoś dzień mija. No dobra może jednak 5 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Czasami lubię pośmiać się z tego, że nikt nie wierzy w moje słowa na forum Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hevo Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Lubię wpadać na małe czytanko co 2/3 godziny na kilka minut Głodny zdjęć? Szukaj: fotografia ślubna śląsk lub fotoblog A może inne tematy? Inżynieria bezpieczeństwa - blog godny polecenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a może co 2-3 minuty na kilka godzin? Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.