Bartek Klosowski Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Chce pozycjonować strone - kogo wybrać ? Wklepie w google "pozycjonowanie" - będzie setki firm Zależy mi głównie na wynikach - nie będe kupował "pakietów za 30 zł z allegro" Czy jest jakis ranking ? Czym sie sugerować przy wyborze firmy ( sam nie mam czasu ani wiedzy żeby sie za pozycjonowanie brać samemu ). Pozdrawiam Bartek Kłosowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Niedobrze, jeśli nie masz czasu na dokładny wybór odpowiedniej firmy pozycjonerskiej. To w końcu Twój biznes, więc powinieneś dokładnie o to zadbać. Polecam dział ogłoszenia, można tam znaleźć czasem dobre oferty. Allegro pomijaj szerokim łukiem. Mogę też polecić firmę, w której pracuję, ale to nie będzie profesjonalne Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Warto poświęcić czas i starannie wybrać firmę. Ja zlecałem dwóm firmom paparuchom. Skończyło się na tym, że sam pozycjonuję swoją stronę. Jeśli już wybierzesz sprawdź chociaż strony pozycjonowane przez tamte firmy, na jakich są pozycjach w necie. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Mysle ze powinienes napisac do "starych wyjadaczy" na tym forum, pewnie nie bedzie tanio ale za to solidnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Starzy są już zawaleni klientami bo robią profesjonalną robotę Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 To napisz do młodych wilków tego forum co w dziale ogłoszenia i zlecenia się ogłaszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czy jest jakis ranking ? Tak, jest ranking w Google m.in. na frazę "pozycjonowanie". Teoretycznie firmy na pierwszej stronie tych wyników powinny być najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 dziwne , nikt nie poleca swojej firmy Jak zobaczyłem ten temat od razu pomyślałem, że zaraz będzie 1000 , a tu nic ! Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Pewnie kazdy zrezygnowal po przeczytaniu posta bunitasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Teoretycznie firmy na pierwszej stronie tych wyników powinnybyć najlepsze TOP na "pozycjonowanie" to jak mierzenie kto ma większego, 1.Kobiety zazwyczaj i tak mówią że to niema znaczenia 2. Nie każdy daje zmierzyć. Większość firm pobiera opłatę za pozycje. Jak strona będzie t top 1-5, czy 1-3 na interesujące ciebie frazy to opłacasz FV, ja niema to nie. jedyne co polecam to legalnie działające firmy, wystawiające rachunki, FV i możliwość podpisania umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 I masz komplet wypowiedzi Po kilku dniach tutaj z pewnością wybierzesz dobrze. Nie mam pewności czy najlepsza firma to ta która jest na 1 miejscu na frazę pozycjonowanie. U nich cała "para" może iść właśnie w pozycjonowanie tej frazy a mniej w zajmowanie się klientami Co w zasadzie zasugerował Max P.S. Coś autor tematu się nie wypowiada. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja polecę starą i sprawdzoną technikę, daj ogłoszenie na pio, i napisz do kilku firm z google OMIJAJ SUNRISE SYSTEM! Poproś o wycenę i ogólne warunki współpracy;) Przeanalizuj wszystko i wybierz najlepszą ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wybierz mnie, wybierz mnie A tak na poważnie to zrób tak jak prawi mój poprzednik. Daj ogłoszenie na PiO, poproś o oferty, potem je przeanalizuj, poproś o referencje i wybierz najlepszą wg Twojej oceny. Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJack Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ale fajny kulturalny post w sensie że nikt Siebie nie poleca Chyba ogłoszenie będzie najlepszą opcją. Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Daj ogłoszenie na PiO, poproś o oferty, potem je przeanalizuj, poproś o referencje i wybierz najlepszą wg Twojej oceny. Nie rozśmieszaj mnie. Przykro to pisać, ale 3/4 ogłoszeniodawców na PiO to pokemony, z którymi kontakt się urywa po dwóch tygodniach. Niestety. Zdecydowanie polecam poszukanie firm przez Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.