conor84 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam, posiadam domenę pl w 1and1.pl oczywiście opcja promocyjna na dwa lata, teraz pytania: Czy ktoś z forumowiczów przenosił stamtąd domenę nie ma jakiś haczyków? Coś się za to płaci jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam, posiadam domenę pl w 1and1.pl oczywiście opcja promocyjna na dwa lata, teraz pytania:Czy ktoś z forumowiczów przenosił stamtąd domenę nie ma jakiś haczyków? Coś się za to płaci jak to wygląda? Ja zrezygnowałem z całej umowy, poprosiłem o kod authinfo, dostałem po kilku dniach na maila. Nie jestem pewien, ale chyba musisz wypowiedzieć całą umowę do uzyskania kodu. Nie napisali mi nic o naliczaniu jakieś kary umownej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja przenosiłem domenę od nich - uważam, że jak na ten fakt to firma solidna(mowa tutaj o obsłudze klienta). Kod authinfo dostałem po kilku dniach, a transfer do masternet.pl przebiegł bezproblemowo. Tak więc - nie ma haczyków, możesz przenosić do innego operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Przenosiliście te domeny które dostawało się do darmowego konta? Czy podpinaliście jakieś nowe domeny? :> Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wydawało mi się że domena jest zablokowana, przypisana do serwera. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewalinka1 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Przenosiliście te domeny które dostawało się do darmowego konta? Czy podpinaliście jakieś nowe domeny? :> Mnie też to interesuje,mam taką jedną domenę... ---------------------------------https://jakas_firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cree Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja planuję zostawić tam swoją "darmową" domenę do końca umowy, na początku myślałem że to jakiś jeden wielki wał, ale teraz widzę że z tą firmą nie ma żadnych problemów. Wgniotki.com - usuwanie wgnieceń bez lakierowania w krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Bo niektóre firmy często mają problemy ale na forach tylko kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Czy ktoś wie, jak to jest z opłaceniem domeny w tej 2-letniej promocji w 1and1? Czy skoro minął już pierwszy rok i leci drugi, czy ta domena będzie opłacona w tym momencie do 2012? Czy po ewentualnym transferze musiałbym za nią zapłacić dopiero w 2012 (czyli po dwóch latach)? multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 1and1.pl opinie nie są za ciekawe. Taki potentat, a takie dno. Opinia o hostingu 1and1.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.