Skocz do zawartości

Ktora domena lepsza

marcinsz4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeżeli docelowo chcesz mieć tylko jedną stronę, to ta z kreską jest bardziej czytelna.

Ale tak jak kolega shpyo wyżej pisał, ja też wziąłbym obie. Na tej drugiej zrobiłbym jakąś stronę tematyczną.

Pozdrawiam,

Mariusz

Pod względem pozycjonowania ta z "-" wydaje się być troszkę lepsza. Ale ta drugą też weź. Ludzie gdy podają komuś adres często zapominają wspomnieć o "-". Na drugiej zrób 301 albo postaw ładną i jakościową stronę, np. jakiegoś bloga firmowego i linkuj z niego do strony głównej.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Warto wziąć tę z "-" bo tak jak wspomniał tjay99 ktoś może zapomnieć o tym myślniku: a wtedy Ty zyskujesz ;)

Jeśli do odpowiedź do mojego postu to chyba nie do końca prawda bo wtedy działałoby to na korzyść akurat tej innej wcześniejszej firmy. To ja bym miał z "-".

Ale już widzę, że warto tę z myślnikiem brać.....

Dzięki.

Jeżeli miałbyś brać jedną to zdecydowanie z "-" adres czytelniejszy. Jeżeli chodzi o google to nie wiem czy będzie znaczna różnica.

Chociaż z drugiej strony bez myślnika w tym przypadku też jest czytelny.

Tak więc obie ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności