Maciu90 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Cześć! Piszę w sprawie castingu, który jest przeprowadzany za pomocą fejsbukowej aplikacji "Must Be The Music - Tylko Muzyka" - 2 zwycięskie zespoły/wykonawcy wystąpią w castingu głównym w Teatrze Dramatycznym w Warszawie. W głosowaniu bierze udział mój znajomy i jego zespół MdZ: https://apps.facebook.com/casting-internetowy/?videoId=67 Pomagam mu jak tylko mogę znaleźć jak najwięcej osób, które zagłosują. Cały czas jest jednak silna konkurecja i nagle mnie olśniło, żeby zapytać Was: co jeszcze mogę zrobić? Został jeden dzień, potrzebuję jakiegoś mocnego źródła użytkowników fb, które przyniesie dodakowe głosy . Może któryś z użytkowników PiO potrafiłby pomóc w tym przedsięwzięciu? Może posiadacie odpowiednie źródło userów (jakaś strona/fanpage fb)? Wszystkich zachęcam do rzucania pomysłów i oczywiście do zagłosowania na "Maszynę do życia": https://apps.facebook.com/casting-internetowy/?videoId=67 Pozdro, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja posiadam swój fanpage ale jeszcze jest zbyt słabo rozwinięty Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Proszę o wyłączenie xrumera Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 spamuje skubany Co do Must Be The Music jak wam się podobał Ukraińsko-Polski zespól ENEJ? dla mnie czad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Kolejny Szczerze to nie ma co się dziwić, że wygrali. Nie mogę się doczekać występu na Top Trendy Właściwie to kiedy on jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.