My4tic Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wiecie ile trzeba czekać na wpis w tym katalogu? Wysłałem zgłoszenie z 3 dni temu i zero odzewu... widzę, że dodają po 2-3 strony dziennie... jeśli tak to tam działa to myślę, że mogą mieć sporą kolejkę... SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo.group Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja w tym tygodniu miałem moderację kilu stron w ciągu 1-2 dni od zgłoszenia stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Około 7dni, ale wpis za 11zł i tak odrzucony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Tym katalogiem w ogóle ktoś z agory się zajmuje ? Bo tak jakoś odstaje od reszty, nawet miniatur nie zmienili .. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja czekałem ok 3 tygodni. Niezaleznie od tego ile to kosztuje. mozesz pisac, przypominac, chyba nikt tam nie czyta zali Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahjong Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 około miesiąca w moim wypadku. Pisałem do nich ale bez odpowiedzi. Cierpliwości życzę. czasami blog o pozycjonowaniu Filtr na ceneo, nokaut, skapiec ale przeważnie recenzje filmów Sponsoring film darmowy katalog dobrych stron internetowych, dodaj swoją stronę za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Początkowo sprawdzali wpisy w przeciągu dosłownie kilkunastu godzin, teraz czeka się tygodniami. Zresztą jest już wątek o tym katalogu: link Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Lukas_79 tam nadzoruje z tego co się orientuje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja katalogowałem tam jakies 2 tygodnie temu i moderacja w 24h była. ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ktos trafił na ich katalog sklepów ? Dziś całkiem przypadkiem a tutaj https://sklepy.gazeta.pl/ stare info na ten temat możliwe że ja zacofany ale wrzucam "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja mam zawsze moderacje do 12h, a dodałem już tam ładne 20+ stron. Raz napisała do mnie osoba która moderowała że link nie działa w opisie i żebym wysłał maila z poprawnym . Bardzo miła obsługa katalog godny uwagi. Co do tego sklepu katalogu, dopiero pierwszy raz widzę też, ale z pewnością coś dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W moim katalogu jest tak, że jak ktoś zgłasza stronę, to ja dostaję maila z powiadomieniem (treść wpisu i linki do szybkiej akceptacji/odrzucenia) i często rozpatrzenie jest w ciągu 10-15 minut. W SEOKatalogu jest podobnie, czy trzeba wchodzić do panelu adm. i sprawdzać czy są nowe strony do rozpatrzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dzisiaj dodawałem stronę do katalogu gazeta.pl. Czekałem jakieś 1-2 godziny na akceptacje. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A czy komuś udało się coś zmienić w swoim wpisie. mam literówkę i niestety zero kontaktu z nimi Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newander88 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A czy komuś udało się coś zmienić w swoim wpisie. mam literówkę i niestety zero kontaktu z nimi Ja miałem kiedyś taką sytuację, nie licz na odzew z ich strony Pegasus Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.