MaxPan Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 # 3 strony PR 9 # 6 stron PR 8 # 13 Stron PR 7 # 20 Stron PR 6 # 40 Stron PR 5 # 35 Stron PR 4 # 403 Strony PR 3 # 528 Strony PR 2 # 739 Stron PR 1 OmniAdd niema takiej bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Fakt. Niech mi pokażą 3 linki z PR 9 Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Musisz kupić to ci pokażą, a jak nie będzie -wystawisz neg komentarz, i poprosisz o zwrot pieniędzy. Jakie proste. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROsti-CMS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 W ogole ciekawy sposob sprzedazy - cena to cena za 120 pkt. Dodanie 1 newsa to 1 pkt Witam Przede wszystkim cieszę że aukcja wywołała tak duży odzew Jeden punkt jest pobierany TYLKO przy publikacji treści, Dowolne zmiany wyglądu i treści możemy zapisać bez publikacji. I opublikować później np pod koniec miesiąca. Po drugie to rozwiązanie jest dedykowane dla osób które chcą mieć wizytówkę w internecie która w atrakcyjny sposób zaprezentuje ich ofertę. Tacy klienci jak wiem z doświadczenia aktualizują stronę raz na rok. Do właśnie takich osób kieruję tą ofertę. W dodatku "HOSING za FREE" W dodatku domena też jest za free Ja najbardziej tego "meni" zazdroszczę "Miedzy innymi dlatego meni jest tylko jedno poziomowe" Już poprawiłem Dziękuję za wytknięcie błedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ale co ma na celu to zdjęcie zamyślonej twarzy? Zawsze myślałem że kobieta z DD przyciąga klientów a nie zarośnięta męska twarz ;p edit literówka https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROsti-CMS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ale co ma na celu to zdjęcie zamyślonej twarzy? Zawsze myślałem że kobieta z DD przyciąga klientów a nie zarośnięta męska twarz ;pedit literówka Słusznie, ale zależało mi żeby wyróżnić aukcję w liście na stronie aukcji, był to eksperyment, który jak widać okazał się skuteczniejszy niż przewidywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 O patrzcie autor Prosti-cms się pojawił na forum, witamy autora;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Może taka nie typowa twarz bardziej przyciągnie z ciekawości ;p Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 [...] był to eksperyment, który jak widać okazał się skuteczniejszy niż przewidywałem. Jasna sprawa. Klawisz "kup teraz" w przeglądarkach kupujących rozgrzał się do czerwoności. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jasna sprawa. Klawisz "kup teraz" w przeglądarkach kupujących rozgrzał się do czerwoności. Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił ale nie dlatego że sie eksperyment nie udał ale ze cms jest po prostu.... kiepski.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROsti-CMS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jasna sprawa. Klawisz "kup teraz" w przeglądarkach kupujących rozgrzał się do czerwoności. Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił ale nie dlatego że sie eksperyment nie udał ale ze cms jest po prostu.... kiepski.. Na PIO nie ma mojej grupy docelowej o czym już pisałem parę postów wcześniej. Na jakiej podstawie twierdzisz że CMS jest kiepski, i co konkretnie jest w nim kiepskiego? Byłbym wdzięczny za nieco bardziej konkretne zarzuty, bo może chodzi o to że on się Tobie osobiście nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił [...] Wybacz - nie przekonałeś mnie, pomimo próby spojrzenia przeze mnie z "tej" strony Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROsti-CMS Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił [...] Wybacz - nie przekonałeś mnie, pomimo próby spojrzenia przeze mnie z "tej" strony Widzisz Styx, obawiam się że problem jest w systemie punktów, a nie w samej aukcji, czy zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Hym hym hym, może i masz racje cms nie jest stworzony dla ludzi którzy tworzą strony i się tym zajmują TO sorry ja już się na ten temat nie odzywam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Człowieku, wystawiasz bubla i próbujesz wmówić wszystkim, że Twój CMS jest dobry. Powiem krótko, tacy jak Ty zarabiają tylko na oszukiwaniu nieświadomych właścicieli małych i średnich firm, na nikim więcej. Wiesz dlaczego ludzie śmieją się z tej aukcji i twoich postów na forum? Nie? To Ci wytłumaczę... Twoja oferta jest niepoważna, a sprzedawanie CMSa na takich zasadach to zwykłe krętactwo. Nie twierdzę oczywiście, że to co robisz jest niezgodne z prawem ale chyba zgodzisz się ze mną, że to co robisz to szukanie frajerów. Bardzo podobnie działa nazwa.pl, która szacunek w środowisku utraciła już dawno. Przedłużenia po 130zł + jakieś śmieszne abonamenty za stronę firmową. PS. Na podstawie mojej wypowiedzi nie trudno wywnioskować, że PiO nie jest Twoim targetem. Twoim targetem są tzw. "frajerzy" czyli mówiąc najogólniej - normalni ludzie, którzy nie znają się na branży internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.