NetBusters Group Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 No więc panowie potrzebna mi wasza pomoc;) Obiecałem dziewczynie romantyczny wieczór i musze wymyślić jaki film obejrzymy... Myślałem o komedii romantycznej ale nie wiem jaka a że wy znacie się na wszystkim na pewno doradzicie mi co można obejrzeć. Coś żeby romantycznie ale żebym ja też nie zasnął z nudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek S. Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Polecam jeżeli jeszcze nie widzieliście: "Co wydarzyło się w Las Vegas", mnie pozytywnie nastawiła ta komedia jakiś czas temu. :-) Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Z komedi romantycznych znam tylko jedna bardzo fajna - To wlasnie milosc (Love Actually). Jak nie widzieliscie to bierz to i gwarantuje, ze bedziecie zadowoleni, bo jest to komedia, ale naprawde zrobiona z pomyslem. No i wydarzenia dzieja sie podczas swiat wiec lepiej sie oglada w zime, wiec nie zwlekaj Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek S. Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Genialna według mnie też: "Nie zadzieraj z fryzjerem - Don't mess with Zohan" - ale nie wiem na ile ona jest romantyczna. :-) Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 1. Tylko mnie kochaj 2. Dlaczego nie Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Szkołę uczuć jej puść i będzie zachwycona, ale to raczej komedia nie jest . Ale daje Ci gwarancje na zachwyt Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Siedem dusz - wzruszające i trzymające w niewiedzy do samego końca. Jej się spodoba, a Ty nie zaśniesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Co ja bym bez was chłopaki zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wchodzę za wszystko - " Pamiętnik " :-) Wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Heheh Fikas to policz ile w puli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie jest to może romantyczna komedia, ale są naprawdę niezłe jaja. Jedna z niewielu komedii polskich ostatnich lat na której jest się z czego pośmiać Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 To właśnie miłość i Pamiętnik również z czystym sumieniem mogę polecić. A poza tym z takich lekkich do obejrzenia to dodałbym jeszcze: - Amelia - za muzykę, Audrey Tautou i całokształt - Jestem na tak - z miłości do Zooey Deschanel - Czyja to kochanka? - fajna francuska komedia - Czego pragną kobiety - to nie pamiętam za co, ale o ile pamiętam to film mi się spodobał Podałem lekkie filmy, raczej wyciskacza łez byś nie chciał oglądać, a i nawet ciężko byłoby mi coś zaproponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 "Wybuchowa Para", "Hitch", "Trudne słówka" Pewniaki: "Oświadczyny po Irlandzku", "Pan i Pani Smith", "Jak stracić chłopaka w 10 dni", "Poznaj moich rodziców 1, 2 i 3 obecnie w kinie", "Przypadkowy mąż", "500 dni miłości", "Dorwać byłą", "Brzydka prawda", "Pan i Pani Kiler (nie mylić ze Smith)", "Walentynki (2010)" Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqb Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie lepiej zabić rutynę? Olej jakieś romantyczne komedię - zapodaj filmik szkoleniowy z SEO! A tak na poważnie, byle film nie był na tyle interesujący, aby były problemy z przerwami "technicznymi". Nie znam Twojej dziewczyny, ciężko cokolwiek doradzić. Obiecałeś dziewczynie romantyczny wieczór, film na start to nie jest dobre rozwiązanie. Zacznij może od winka na dachu bloku/domu lub spaceru i długiej rozmowy w lesie. A potem to wiesz, samo przyjdzie. No ale...każdy ma swoje podejście do sprawy, pytasz - odpowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo.group Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 https://www.filmweb.pl/film/Kocha%C5%82em+j%C4%85-2009-487174 Po prostu Nie znam lepszego romantyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.