Wypozycjonuj.PL Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, mam takie pytanie do Was na jakim skrypcie działa ten katalog pod adresem freeglobes.pl ? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Paweł Addlink.pl - katalog stron, Kupno Domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Easydir Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 zbanowany, jak prawie każdy gdzie właściciel chce wyświetlać reklamy G AdS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypozycjonuj.PL Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Easydir Dzięki za pomoc, widzę że jeden z Twoich katalogów na nim działa tylko pod inną skórką. Czy może ktoś próbował implementować do niego opcje kategorii wpisów ? jak to się moderuje ? Addlink.pl - katalog stron, Kupno Domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...yDir&st=270 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypozycjonuj.PL Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzięki za linka zbanowany, jak prawie każdy gdzie właściciel chce wyświetlać reklamy G AdS a od kiedy dostaje się bana za reklamy na stronie ? załączona przez mnie domena ma bana ? Addlink.pl - katalog stron, Kupno Domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie na wszystkich stronach, ale na większości niezmodyfikowanych, niemoderowanych EasyDirach tak , dla Google to zwykły spam takich "katalogów " tylko ja mam ponad 100 bez reklam G , rzecz jasna .Tak ten katalog ma SITE-0 i ponad 1000 linków co ewidentnie świadczę o zbanowaniu domeny. https://www.google.pl/search?hl=en&safe...amp;btnG=Search już wiem czyje to było... https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=41705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Niestety EasyDir jadą na banach podobnie jak WebMini a tutaj ewidentny strzał w głowę, umieszczanie linka w katalogu z s.e.x anonsami reklam G Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie widziałem, żadnych z kategoriami, co nie znaczy że takowych nie ma... może nie spotkałem. Moderuje się szybko... Z tym że sporo spamu te katalogi łapią... Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypozycjonuj.PL Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 czy zmiana captcha powstrzyma ten spam ? Addlink.pl - katalog stron, Kupno Domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 teraz to już nikt nic tam nie będzie chciał dodawać, automaty wywala ten katalog z bazy i będzie stać sobie spokojnie, tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 MaxPan jak to będzie porządny kat to uwierz mi że będą dodawać Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 wiem ze chcesz powiedzieć to ze roboty i tak chodzą po zbanowanym katalogu . Ale taki EasyDir to nie jest wartościowym katalogiem, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 No właśnie nie to chcę powiedzieć. Chodzi mi raczej o to że można na tym skrypcie mieć porządny moderowany katalog. WP też dostają bany i mają się dobrze, nie chodzi o skrypty ale o użytkowników, tyle razy już to było pisane na forum, a zmian jak nie było tak nie widać EOT Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.