ebsand Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Myślę tezo napisaniu krótkiego poradnika, pokazującego co i jak... Co o tym myślicie? poradnik będzie super, ale myśle że taki zwięzły, który przedstawi funkcjonalności i jak je użyć a co mam zrobić, żeby kupić pełną wersję, nie ogarniam już tego tematu, rozrasta się z prędkością światła SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @ssebo - tp {wszystkie} to do innego Użytkownika I rzeczywiście - naprawię wielkie/małe litery we {wszystkie}. A to co mówisz będzie tak jak pisałem wyżej w następnym releasie Czyli za dwa dni powinien być. @MaxPan - dobrze rozumiesz. Tak jak pisze w licencji: dla jednej licencji masz prawo do: - Korzystania z Oprogramowania na pojedynczym komputerze;- Korzystania z Oprogramowania na drugim komputerze, jeżeli właścicielem obu komputerów jest ta sama osoba, na którą zostało zarejestrowane oprogramowanie oraz pod warunkiem, że oba te komputery nie są uruchomione jednocześnie; Jeżeli chcesz używać na dwóch różnych stanowiskach jednocześnie lub przez dwie różne osoby to należy zakupić 2 sztuki licencji. @edit: @ebsand: Zakupić można tymczasowo w ten sposób: Wysyłamy przelew na konto: Jakub Król ul. Warmińska 8/6 44-335 Jastrzębie Zdrój Numer konta: 61 1140 2004 0000 3002 5663 2747 [mbank] Tytuł: SEO-Leniviec i Twój adres e-mail. Kwota: 19,99zł Potem wyślij mi potwierdzenie przelewu na maila (mój mail: amidamaru.pro@gmail.com ), ja wyślę Ci linka do Wersji Pełnej oraz kod aktywacyjny. (Niedługo będą płatności on-line, jak tylko server postawię.) Dodałem ta informację do pierwszego posta ^^ @edit2: I tak - właśnie o takim krótkim poradniczku myślałem Więc napiszę go w wolnej chwili. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 - Korzystania z Oprogramowania na pojedynczym komputerze;- Korzystania z Oprogramowania na drugim komputerze, jeżeli właścicielem obu komputerów jest ta sama osoba, na którą zostało zarejestrowane oprogramowanie oraz pod warunkiem, że oba te komputery nie są uruchomione jednocześnie; Super, też miałem oto pytać. Wszystko jasne teraz mogę w drodze korzystać z programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @ssebo - tak jest Dosyć dużo ludzi ma teraz np. komputer stacjonarny i lapka, więc licencja pozwala im na swobodne korzystanie z SEO-Lenivca twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak to jest z tymi pełnymi wersjami są już dostępne? Zakupiłem wczoraj, wysłałem pieniądze z mbanku (w tytule wpisując zgodnie z życzeniem e-mail) i nie widzę żebym dostał na podany adres jakikolwiek link do ściągnięcia do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @D_S - wysłałeś potwierdzenie na mój e-mail, o które prosiłem? Jeżeli nie - to wyślij mi PW albo meila Po prostu mam to trochę zautomatyzowane, ale potrzebuję potwierdzenia/meila/PW. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dzięki za aktywację W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @edit: Informuję, że ze względu na prośbę Użytkowników teraz uploady będą na dwóch serwerach: oprócz MediaFire, jeszcze 4shared. Nowy, alternatywny download Demka na 4shared wypisany w pierwszym poście. Pozdrawiam. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mógłbyś dodac jakies video tutoriale ;P W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Rademenes - właśnie z video-tutorialami nie wiem czy jest sens, gdyż program jest dosyć prosty. Ale w jakiś sposób będę musiał zaprezentować jak używać poszczególne opcje, więc chyba rzeczywiście będzie to najlepszy sposób Pozdr. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W związku z pojawiającym się pytaniem: Niestety obecnie nie mam możliwości wystawienia FV. Taka możliwość pojawi się za jakiś (bliżej nieokreślony) czas. Jedna firma pytała także o Politykę prywatności, której jako tako ta aplikacja nie posiada. Oświadczam zatem, że jedynie podczas sprawdzania występowania tekstu w wyszukiwarkach wysyłane jest cokolwiek do Internetu, a mianowicie mniej więcej pierwsze zdanie wygenerowanego tekstu do wyszukiwarek: Google, bing oraz Yahoo!. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opcje, których chyba jeszcze nie ma: mieszanie zdaniami po znaczniku, mieszanie akapitami, spamiarka (losowe mieszanie pojedynczymi wyrazami) są planowane? Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Styx - czy możesz dokładniej co masz na myśli ? To pewnie będzie. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hm... Postaram się Losowa zmiana kolejności poszczególnych akapitów tekstu. Losowa zmiana kolejności oznaczonych zadanym znacznikiem zdań. Losowe wymieszanie kolejności wszystkich pojedynczych słów znajdujących się w tekście. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Styx - hmhmhm... Yhm, yhm... Myślę, że to dobry pomysł - jeszcze nie wiem w której wersji, ale będzie. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.