krzysiek_web Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Widzieliście jak linuxpl.com łanie zmienił szatę graficzną Od razu całkiem inaczej się na to patrzy. PS> Jak u was ze mianami cen VAT w swoich serwisach czy katalogach ? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Super info HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 kurde przeglądając bardziej stronę widzę że za konto w1gb już domen info nie oferują... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PowerWords Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no teraz ładniej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wygląd ładny, co nie zmienia jednak faktu że to wciąż dość słaby hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dlaczego? Mam tam jedno konto i jak na razie nie mogę napisać ani jednego złego słowa na linuxpl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wygląd ładny, co nie zmienia jednak faktu że to wciąż dość słaby hosting. A możesz coś powiedzieć więcej? Ja osobiście korzystam z ich serwerów i trzymam tam ponad 80% moich serwisów. Jeszcze się nie zawiodłem Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 PS> Jak u was ze mianami cen VAT w swoich serwisach czy katalogach ? Na szczęście trwało to mniej niż minutę Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wygląd ładny, co nie zmienia jednak faktu że to wciąż dość słaby hosting. Na jakiej postawie tak twierdzisz ? Jak dla mnie to jeden z najlepszych hostingów w Polsce. Żadnych padów szybki kontakt stabilne serwery. Zanim sie wypowiedz poprzyj swoją wypowiedź agrumentami. Może się dowiemy co w tym hoście Ci nie pasuje... Szata graficzna ładna i czytelna jak poprzednia. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.