bestos Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Chyba nie muszę tutaj mówić że warto jest linkować do swoich wpisów w katalogach. Linkować można za pomocą SWL nie którzy tworzą bezwartościowe podstrony przeznaczone na te linki na której jest po 50 - 100 linków, dla mnie to bezsens i marnowanie czasu, dlatego powstał skrypt do automatycznego podlinkowania tych wpisów :-) Skrypt w łatwy sposób wklejamy na dowolne miejsce na stronie www, skrypt codziennie wyświetla na stronie nowego linka do wpisów w katalogach. Jeden dzień wyświetlania linka na stronie głównej i na wszystkich podstronach, jest według mnie więcej wart niż tworzenie podstron z farmą linków... Pobrać można skrypcik stąd: PODLINKUJ WPIS tam też dokładniejsza instrukcja instalacji. Korzystanie oczywiście free, wręcz zachęcam, pomoże to w jakimś stopniu podnieść wartość katalogów. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witaj czy jeśli wstawię 5 linków do pliku linki.txt z anchorem itd.. a Będzie mi się 1 link wyświetlał na stronie to codziennie to będzie inny link ?? ten 1z5 ?? Pozdrawaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tak, codzienni inny, możesz też w pliku links.php zdublować wyświetlanie linków czyli, codziennie dwa nowe linki, itd itd. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnold44 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzięki przyda się do linkowania PP, już stawiam 2 subdomeny linkuję i podpinam skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Fajne, tylko coś nie chce się wyświetlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnold44 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Heh reklamacja - pobrałem ten skrypt - to nie działa wyświetla już mi 5 dzień te same linki nic nie zmienia, szkoda czasu na ten skrypt - jakaś kompletna porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Był problem, już go naprawiłem skrypt jest zaktualizowany. Więcej info w pliku links.php A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Skrypt dodałem jeszcze raz: podlinkuj wpis z katalogow A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ciekawa opcja. Jak będzie solidnie działać to wypromujesz w ten sposób swoje usługi i inne skrypty. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.