Great Web Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 disco polo jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja akurat jestem tym ewenementem że nawet po dobrej flaszce się przy tym *** nie ruszę - po prostu szajsu nie trawię. Don't stress. Nie czuj się całkiem osamotniony - jest nas jeszcze kilku w tym kraju Pozdrawiam świątecznie wszystkich - bez względu na orientacje muzyczną. Kolęda dla Was z tej okazji Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja lubię kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja ogólnie muzyki za bardzo nie słucham... ale disco polo to wytrawny szajs... Nie wiem jak można tego słuchać. Jest tyle dobrych artystów... no ale zapanowała moda żeby słuchać szajsu i nagle wszyscy to lubią. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Nie. Zdecydowanie. Nie lubię klimatów disco. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ostatnio jak byłem gdzieś w klubie na imprezie dj. zapuścił "Jesteś szalona" to wszyscy szaleli, ale teraz sobie myślę, że to było żenujące Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PowerWords Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Disco polo jest całkiem fajne do słuchania zawsze sobie poprawiam chumor jak go słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja też lubię. Mam nawet domenki: discomania.pl diskomania.pl discoforum.pl - generuje nawet ruch około 250 uu miesięcznie diskoforum.pl Chciałbym je jakoś zagospodarować, ale zbytnio nie mam pomysłów RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 generuje nawet ruch około 250 uu miesięcznie to chyba dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dużo to nie jest, ale chyba świadczy o tym że są zwolennicy disco :-} RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 nie, nienawidzę disco polo, nie mam konta na naszej klasie i nie mam subwoofera w aucie EDIT: ... a i nie wieszam lampek na dachu oraz nienawidzę strażnika texasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 i kevina samego w domu Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 generuje nawet ruch około 250 uu miesięcznie to chyba dużo mam nadzieję że to wszyscy fani tej muzyki, którzy mają internet Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Z polskich zespołów o wiele bardziej lubię Jeszcze był świetny. Szkoda, że się rozpadli.Co do disc polo... muzycznie dno i 3 metry mułu. Jednak jeśli zgodzimy się ze stwierdzeniem, że 'większość to idioci', to ma całkiem sporą grupę odbiorców no offence oczywiście. Po intensywnym piciu wystarczyłaby trochę bardziej rozbudowana wersja metronomu i ludzie się ruszą. NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Haha odezwali się Ci którzy nie słuchają disco polo... A przypomnieć wam jaki zespół sprzedał najwięcej płyt ze swoją muzyką? A czego słuchaliście na swojej 18-stce czy na innych prywatkach? A na dyskotekach co leci w większości... ? Wygląda na to że osoby (kilka osób powyżej) są smutasami... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.