Prolink.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 bori79, Indeksacja uzależniona jest od ilości witryn dodanych do systemu. Czas oczekiwania to maksymalnie 7 dni. jehowy, Nie jest jeszcze znany dokładny termin. Zmiana ta wiąże się z przebudową systemu. O wszystkim będziemy informować na bieżąco. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0505 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 NORMALINIE OPADŁA MI SZCZENA I MNIE ZATAKŁO Dziś okolo południe zleciłem wypłatę Prolinkowi wypłatę środków, a o godz 18 juz była kasa na koncie JESTEM W GŁEBOKIM SZOKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMati Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ooo to super! ◈ Drupal & WordPress ◈ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tol4 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A nie pomyliłeś się może, że to był Seopilot, bo takiej historii jeszcze nie widziałem, żeby w ciągu jednego dnia trafiła kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seolution Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 a może największy klakier w wątku w końcu ugrał szybkie przelewy i ma bezpośrednie połączenie do księgowej? Radca Prawny Legnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Konrad, mieszanie tekstów obowiązuje przy ustawianiu linków do zakupu poprzez Auto-zakupy. Przy wykupywaniu linków poprzez wyszukiwarkę brany jest pod uwagę pierwszy wpisany tekst przed i po słowie kluczowym. Problem w tym, że kupując linki dodałem je do autokolejki, ale tekst przed i po linku nie został wymieszany. W każdym linku pokazuje mi ten sam tekst przed i po, zmienia się tylko anchor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tol4 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jakby ktoś jeszcze się podniecał, że ktoś miał wypłatę w 1 dzień, w co akurat mało wierzę - aktualnie 11 dzień czekania i zero kasy (co prawda z nextcontent, ale to, to samo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro007 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Prosze o szczere opinie nt. prolinka - na początek chciałbym wpłacić trochę kasy i wybrać fajne linki - czy naprawdę warto, a jeśli tak to ile radzicie dodać - pojedyńcze z wysokim pr i tr czy od razu kilkadziesiąt-kilkaset indeksowanych co jakiś czas? Póxniej jakby się sprawdziło to podepnę swoje zaplecze do systemu i sprawdzę czy się da zarobić ale najpierw interesuje mnie czy kasa nie pójdzie w błoto, o opinie proszę osoby kupujące linki a nie klakierów, szczere do "bulu" opinie proszę Lokalizacja pojazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Czy też zauważyliście od dłuższego czasu jest spadek ilości zakupywanych linków? Kiedyś było kilka/kilkanaście linków, ostatnio tylko 1-2 linki dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Kiedyś było kilka/kilkanaście linków, ostatnio tylko 1-2 linki dziennie.Ze dwa lata temu może i tak było. Potem już tylko gorzej, problem z wypłatami, problem ze sprzedażą linków. Ja już się wycofałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0505 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 a może największy klakier w wątku w końcu ugrał szybkie przelewy i ma bezpośrednie połączenie do księgowej? Klakier ?? zobacz moje wpisy, a co do Prolinku traktuje go pragmatycznie a nie "do walki z systemem" i służy on do zarabiania kasy i to grubej liczonej w k na miesiąc, oraz dobrze kombinuje (np. tak ze mi nie odciagją VAT) dzięki kruczkowi prawnemu.. A co do tej wypłaty 1 dniowej to aż zadzwoniłem do BOKU i no i powiedzino że wyjatkowo to poszło od razu bo cos tam...,a na drugą wypłatę płatności zleconej razem z tamtą czekałem 14 dni (więc też bardzo dobrze). Może to też kwestia skali i stąd ten priorytet w przelewach. Jakby ktoś jeszcze się podniecał, że ktoś miał wypłatę w 1 dzień, w co akurat mało wierzę - aktualnie 11 dzień czekania i zero kasy (co prawda z nextcontent, ale to, to samo ;-) Czeka się do 21 dni w/g reg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Prosze o szczere opinie nt. prolinka - na początek chciałbym wpłacić trochę kasy i wybrać fajne linki - czy naprawdę warto, a jeśli tak to ile radzicie dodać - pojedyńcze z wysokim pr i tr czy od razu kilkadziesiąt-kilkaset indeksowanych co jakiś czas? Póxniej jakby się sprawdziło to podepnę swoje zaplecze do systemu i sprawdzę czy się da zarobić ale najpierw interesuje mnie czy kasa nie pójdzie w błoto, o opinie proszę osoby kupujące linki a nie klakierów, szczere do "bulu" opinie proszę Szczerze ? ja korzystam tylko z Prolinka a nigdy z katalogów czy precli bo tu mogę znaleźć duuuuużo linków tematycznych z normalnych stronek jedyne co to trzeba uważać z przyrostem wykupionych linków - czyli dodajemy nie za dużo naraz tak aby nie zwrócić na siebie uwagi {G}. Co do pr i tr wszytko zależy od wieku twojej domeny i tu musisz sam dojść metodą prób i błędów, jeżeli masz nową domenę to uważaj z wysokim pr bo zaraz dostaniesz powiadomienie o nienaturalnych linkach z GWT. Podsumowując - ja osobiście polecam Prolink i uważam że jest najlepszym SWL'em na naszym rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinex Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pewnie gdzieś było, jeżeli tak to Mea kulpa i proszę o linka. Ale jak rozliczyć się z urzędem skarbowym z pieniążków zarobionych na prolinku? W sensie nazbierałem troszkę kasiorki i chcę ją wreszcie wypłacić i wszystko na cacy załatwić ze skarbówką, a jestem zwykłą osobą fizyczną. Z góry dzięki za pomoc. Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG. Potrzebujesz solidnego fachowca? https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Słyszeliście ze ten aresztowany od podsłuchów biznesmen Falenta to właściciel LeadBullet czyli Prolinka:) ? https://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136157,16208659,Jeden_z_najbogatszych_Polakow_zatrzymany_przez_ABW_.html#BoxSlot3img "W 2011 r. zainwestował w firmę LeadBullet rozwijającą usługę content marketingu oraz reklamy natywnej w polskim internecie," Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie. Agencja interaktywna Toruń - https://e-infonet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @Cinex W naszym kraju każdy US może powiedzieć Ci całkiem coś innego. Chociaż w zasadzie nie powiedzą Ci bo Urzędy Skarbowe nie mogą udzielać odpowiedzi, które będą wiążące dla podatników - od takich odpowiedzi jest Ministerstwo Finansów. W moim przypadku (interpretacja indywidualna z MF) nie muszę w ciągu roku płacić żadnych zaliczek na podatek, wpisuje przychody w PIT-36 jako "inne źródła przychodów" i wtedy automatycznie wychodzi mi 18% do zapłaty podatku za ubiegły rok. Oczywiście warto te 18% odkładać od każdego przelewu z prolinka żeby później nie było przykrej niespodzianki podczas wypełniania PIT i kwoty podatku do zapłaty. Być może Ziemia jest piekłem innej planety...Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.