Bart. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czy prolink daje wam jakaś moc Oj... niewyobrażalną Mateuszu, niewyobrażalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmarz68 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Prolink jest po to, aby czerpał korzyści z pozycjonerów, nie jest dla pozycjonerów. Tak samo jak banki, one nie są do pomnażania pięniędzy;) Na pewno nie naszych. Ciężko znaleźć dobry zespół na wesela Rzeszów, dlatego wybierz Tak Czy Nie i zorganizuj ślub swoich marzeń. Dla tych co chcą pożegnać kogoś bliskiego, stypa Rzeszów będzie najlepszym rozwiązaniem. Czytaj także nasz blog o ślubach, aby wiedzieć dokładnie jak wszystko przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Prolink jest po to, aby czerpał korzyści z pozycjonerów, nie jest dla pozycjonerów. Tak samo jak banki, one nie są do pomnażania pięniędzy;) Na pewno nie naszych. Ot, mądrego to i przyjemnie posłuchać... babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13wally Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 niestety. kwas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atworek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, a powiedzcie mi czy wiecie jak zainstalować to na php-fusion? od kilku dni sie męczę i nie działa ;/ Proszę was o pomoc, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 @ Prolink Dodałem stronę i od 6 dni jest status: "Oczekuje na indeksację". Postanowiłem jednak usunąć stronę, niestety otrzymuję komunikat: Aby usunąć domenę zrezygnuj najpierw z wszystkich sprzedanych lub oczekujących linków. Czy możecie poprawić ten błąd w systemie aby można było normalnie usuwać strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Błąd powszechnie znany, wielokrotnie zgłaszany. Jednak prolink ma to tam gdzie słońce nie dochodzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thank Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Błąd powszechnie znany, wielokrotnie zgłaszany. Jednak prolink ma to tam gdzie słońce nie dochodzo To w takim razie nie błąd skoro nie chcą go usunąć multikonto SeoPilot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atworek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dokładnie, jeśli chodzi o instalację na php-fusion także nie daja rady mi pomoc dlatego mam nadzieję że tutaj będzie ktoś w stanie mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 prolink stosuje nienaturalne linki? www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Powiadomienia nie działają. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tol4 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Policzyłem sobie dzisiaj kwotę jaką zarabiam ze wszystkich linków (tych od miesiąca bez zmian). Okazuje się, że np, powinienem codziennie dostawać 5.5zł, a dostaje tylko 3... gdzie reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumasz Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Policzyłem sobie dzisiaj kwotę jaką zarabiam ze wszystkich linków (tych od miesiąca bez zmian). Okazuje się, że np, powinienem codziennie dostawać 5.5zł, a dostaje tylko 3... gdzie reszta? Klasyka gatunku, sam chciałbym wiedzieć, ale już niejedna tęga głowa analizowała tutaj jak nalicza to prolink... Stawiam kratę browara, jak ktoś to w końcu logicznie wyjaśni :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A co logicznego wyjaśniania? Z regulaminu: W ramach dodatkowej opłaty prowizyjnej, Administrator zastrzega sobie prawo do wykorzystania maksymalnie 5 procent powierzchni reklamowej ProLink serwisu wydawcy w celu umieszczania Reklamy w formie bezkosztowej. Akceptacja Reklam, będących dodatkową opłatą prowizyjną będzie każdorazowo potwierdzana przez Wydawcę. Poł biedy jakby to było sensownie wyjaśnione. A nie jest. Na serwisie z 400 podstronami 100 linków będzie Prolinka. Najfajniejsze, że w panelu nigdzie to nie będzie zaznaczone, linki będą z ceną, a Prolink pobierze od klientów kasę za te linki. Nie dość, ze prowizja od każdego linku jest cholernie wysoka, to jeszcze "ograbiają" wydawców. No ale co zrobić. Uroki monopolu. Już nie wspomnę o zmianach regulaminu bez poinformowania, zaakceptowania itp. Czują się bezkarni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Czyli może być taka sytuacja że 5 % prolinka to np strona główna lub podstrony z wysokim PR, czyli te najdroższe linki, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.