tomeksocko Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Czy jest jakiś w 100% zgodny z zasadami Google sposób sprawdzania pozycji serwisu w wynikach wyszukiwania? Sprawdzanie pozycjo poprzez różnego rodzaju programy wydaje mi się że łapie się pod wysyłanie zautomatyzowanych zapytań? W narzędziach dla webmastera chyba można sprawdzić średnią pozycje w wynikach wyszukiwania dla określonego przedziału czasu? Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wydaje mi się, że w tej materii to albo sposób skuteczny, albo zgodny z zasadami Google. Pamiętaj, że zachowując w miarę jakieś zasady różnorodności zapytań (inne postacie query, różne IP, interwał czasowy) jesteś praktycznie nie do zablokowania. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throw.pl Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 I tak właśnie jak powiedział Gugsen i Ty powinieneś robić, jeżeli chcesz mieć skuteczny i bezpieczny sposób sprawdzania pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksocko Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak mnie pamięć nie myli to chyba jakiś czas temu google udostępniało dostęp do danych przez bodajże API? Ale tam tez wyniki były rozbieżne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Onet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.