sleaquit Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ponad rok temu zalozylem przy rejestracji pytanie 'jakie zwierze ma pisowski prezes' Równie dobrze mogłeś od razu wyłączyć formularz rejestracji a jednak to ze jaroslaw kaczynski ma kota wie wystarczajaca ilosc osob (lub potrafi poslugiwac sie google aby taka informacje zdobyc) i ilosc rejestracji wciaz jest zalezna i podobnie proporcjonalna do wejsc z referera byc moze faktem jest to ze tematyka forum raczej nie jest dla gimnazjalistow, ktorzy faktycznie moga nie czytac/sluchac/ogladac wiadomosci edit bot rowniez nie zapyta sie admina na gg o pomc w rejestracji JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 byc moze faktem jest to ze tematyka forum raczej nie jest dla gimnazjalistow, ktorzy faktycznie moga nie czytac/sluchac/ogladac wiadomosci https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...q=&gs_rfai= HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 byc moze faktem jest to ze tematyka forum raczej nie jest dla gimnazjalistow, ktorzy faktycznie moga nie czytac/sluchac/ogladac wiadomosci https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...q=&gs_rfai= z doswiadczenia wiemy ze nowi uzytkownicy znaja odpowiedz, a widze ze ty na sile usilujesz mi udowodnic ze jednak nie (twoja analoga do wylaczenia formularza) zdaje sie tez ze z gory odrzuciles mozliwosc (o ile wogole wziales ja pod uwage ale jakimis argumentami ja odrzuciles) ze dane forum wypelnia pewna luke w polskim internecie i nie jest nastawione na userow ktorym jest obojetne czy sie zarejestruja czy nie przypuszczam ze drugiego stwierdzenia 'bot rowniez nie zapyta sie admina na gg o pomc w rejestracji' juz na sile nie bedziesz obalal udowadniajac ze nie kazdy musi korzystac z gg, ze serwery gg moga nie dzialac lub cokolwiek innego? :> JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jeszcze jedna odzywka personalna a temat zostanie zamknięty i poleci do kosza zaś dysputanci zostaną obdarzeni nagrodą w postaci odpoczynku od forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie wiem w czym masz problem. Według mnie możesz nawet dać pytanie jak głośny był wielki wybuch Ja swoje skuteczne zabezpieczenie piszę przyjazne dla userów, bo są dal nich całkowicie przezroczyste, ale nie przyjazne dla botów. Jak mawiał Forrest Gump "to wszystko co mam do powiedzenia o Wietnamie" ... czytaj na ten temat. EOT HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.