pepeeee70 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 witam firma zaczela pozycjonowac mi stronke 7 tyg. temu i mam 170 linków z samych profili na forach. czy tak można? co prawda wyniki są ok na moje frazy jestem 2-7 nie dostane bana? domena ma ok 6 miesiecy frazy w miare łatwe. ok 1000 wyświetleń miesięcznie wg ścisłych w google keywords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andarex Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No a za co niby miałbyś bana dostać? Pewnie puścili blasta xRumerem i tyle Polsat Cieszyn Telewizory Cieszyn Sklep Internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeeee70 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 i co to wszystko? wolałbym jakies bardziej wartościowe linki a nie 170 spamów. dziwne to pozycjonownie....ale moje frazy takie łatwe,jeśli tak to sam se mogłem tego blasta puścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No mogłeś, a nie zrobiłeś tego bo nie miałeś jak do tej pory o tym pojęcia. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mając 121 postów i siedząc 2 lata na forum coś jednak powinieneś wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja na twoim miejscu zatroszczył się chociaż o kilkadziesiąt linków stałych, np z katalogów. Linki na forach mają jakąś tam moc, ale zauważ że te linki szybko spadają, szczególnie na dużych forach, czyli żeby to w ogóle miało sens, musiałbyś systematycznie pisać posty, co może się okazać robotą głupiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No i czy nie jest tak, że linki na forach (bo rozumiem, że chodzi o sygnatury?) mają często nofollow? webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 i co to wszystko? wolałbym jakies bardziej wartościowe linki a nie 170 spamów. dziwne to pozycjonownie....ale moje frazy takie łatwe,jeśli tak to sam se mogłem tego blasta puścić ciesz się tym co masz, bo mogłeś nie mieć nic, a na efekty się czeka! W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 proponuję żebyś zgłosił się z tym problemem do Google oni najlepiej odpowiedzą Ci na pytanie "czy tak można"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 witam firma zaczela pozycjonowac mi stronke 7 tyg. temu i mam 170 linków z samych profili na forach. ale to jest patologia ja pinkole ;-) co to za firma ? jak oni niby potem te linki usuną jak im zrezygnujesz ? ponadto takie bajery już były z 4 lata temu, gdy ludzie walili kasę na katalogowanie. Gdy Gugl się skapnął obniżył jakość linków z katalogów. Niebawem obniży jakość linków z for i tyle będzie z tego biznesu ;-) Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Akurat tak sklada sie ze Pepe odnosi sie do pozycjonowania wykonbywanygo przez moja firme. Linki nie pochodza z blasta. Co do usuwania - co to za problem miec odpowiedni soft ktory w momencie gdy klient nie placi podmienia linki ? Nie rozni sie to niczym od dystrybucji linkow na zapleczu. Przez szacunek do klienta nie bede tutaj cytowal naszej prywatnej korespondencji - wedlug naszych statystyk zbudowane zostalo dokladnie 3613 linkow - skad pepe posiada wiedze ze jest ich 170 - pewnie sadzi ,ze wpisujac adres strony do yahoo site explorer zobaczy bl... Marcinie dance - skad wiesz co zrobi google ? https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na3 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 witam firma zaczela pozycjonowac mi stronke 7 tyg. temu i mam 170 linków z samych profili na forach. czy tak można? co prawda wyniki są ok na moje frazy jestem 2-7 nie dostane bana? domena ma ok 6 miesiecy frazy w miare łatwe. ok 1000 wyświetleń miesięcznie wg ścisłych w google keywords. Linki zdobywa się w różny sposób, o ile nie prowadzą ze stron erotycznych to można przyjąć, że jest ok. Wszystko oczywiście zależy od indywidualnych ustaleń i w to nie będę wnikał, bo to nie mój biznes. Jeśli frazy są na odpowiednich pozycjach, to chyba tylko się cieszyć trzeba Bana nie dostaniesz, bo niby za co? Ja mam strony do których sami użytkownicy dodają linki na różnych forach, blogach i bóg wie jeszcze skąd i co też mi Google zbanuje stronę ? Dopóki jest coś robione z głową to zagrożenia ze strony Google nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 pepeeee70 podpisałeś umowę na frazy czy linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 witam firma zaczela pozycjonowac mi stronke 7 tyg. temu i mam 170 linków z samych profili na forach. czy tak można? co prawda wyniki są ok na moje frazy jestem 2-7 nie dostane bana? domena ma ok 6 miesiecy frazy w miare łatwe. ok 1000 wyświetleń miesięcznie wg ścisłych w google keywords. Linki zdobywa się w różny sposób, o ile nie prowadzą ze stron erotycznych to można przyjąć, że jest ok. Wszystko oczywiście zależy od indywidualnych ustaleń i w to nie będę wnikał, bo to nie mój biznes. Jeśli frazy są na odpowiednich pozycjach, to chyba tylko się cieszyć trzeba Bana nie dostaniesz, bo niby za co? Ja mam strony do których sami użytkownicy dodają linki na różnych forach, blogach i bóg wie jeszcze skąd i co też mi Google zbanuje stronę ? Dopóki jest coś robione z głową to zagrożenia ze strony Google nie ma. Ważne że cel osiagnięty, co do zagrożeń, to najwyzej dostaniesz sie na listę spamerów i nie będziesz mógł zarejestrować sie na niektóre zagraniczne fora, da się z tym żyć. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.