gruparho Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam. Pytanie jak w temacie. Chcę zmienić domenę. czy będę musiał od nowa pozycjonować stronę, włącznie z dodaniem jej do przeglądarki? Pozdrawiam zostalem zbanowany bo miałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 poszukaj w google przekirowanie 301 i daj regulke do pliku .htaccess albo php i przeniesie ci wszystko na nowa domene Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 pod warunkiem że jeszcze jest stara domena bo coś czuję że chyba odnowienie było zbyt drogie jak się mylę to sorry Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 poszukaj w google przekirowanie 301 i daj regulke do pliku .htaccess albo php i przeniesie ci wszystko na nowa domene Co do stwierdzenia "wszystko" mogę podyskutować. I przeniesie na tak długo jak będzie istniała stara domena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Cała moc się raczej nie przenosi. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruparho Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Przeniesienie nie było za drogie:) Dostałem domenę razem z serwerem - za darmo, teraz chcę to zmienić zostalem zbanowany bo miałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Przy 301 część mocy ucieka Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colca Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak mnie zastanawia ile natomiast ucieka przy 404 ? z blednych stron w googlu na domene glowna przy pomocy "Refresh" ? jestem pewny na bank ze sporo, testowal to ktos? ale mam problem z ustawieniem 301 gdyz strona byla wczesniej na domena.pl/nowastrona/ czyli katalogu a teraz jest na subdomenie nie wspominam juz o tym ze jest usunieta ze sciezki domena.pl/nowastrona/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak mnie zastanawia ile natomiast ucieka przy 404 ? z blednych stron w googlu na domene glowna przy pomocy "Refresh" ? jestem pewny na bank ze sporo, testowal to ktos? ale mam problem z ustawieniem 301 gdyz strona byla wczesniej na domena.pl/nowastrona/ czyli katalogu a teraz jest na subdomenie nie wspominam juz o tym ze jest usunieta ze sciezki domena.pl/nowastrona/ Ale o co chodzi? Może jakiś translator załącz. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colca Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Hahaha rozbawiles mnie hmm no co w tym niejasnego nie ustawie starej strony w 301 po zmianie domeny(subdoemeny) gdyz : 1. nie mam kopi na katalogu domena.pl/nowastrona/ jest na stronanowa2.stronanowa1.pl 2. 3,5tys zaindeksowanych linkow z pozycjami w googlu zostaje mi 404 zeby uratowac chociaz userow chyba jasniej teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 tzn masz zamiar zrobic 301 z 404 ? edyta : czy tysiącpińcsetstodziwińsćset Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colca Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Widze humor dopisuje to jest nie ukrywam skaplikowane do opisania na 301 potrzeba czasu... proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja dalej nie rozumiem tego co piszesz, ale to jest kwestia braku interpunkcji - po prostu wszystko się zlewa... a niestety nikt jeszcze w myślach nie potrafi czytać, żeby przewidzieć "co autor miał na myśli". "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colca Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ehhh czepiasz sie... bez przesady to ze nie ma przecinka,myslnika, kropki to nie znaczy ze sie tego nie da zrozumiec Inaczej: przy zastosowaniu 404 z "Refresh" 1s googiel usuwa nieistniejace strony i przkierowuje moc na strone glowną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.