DanielBurchardt Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Hmm, zawsze mogę spróbować naklepać co nieco. I jak mi pokażesz, że obejdziesz to skryptem to możesz postawić kratke piwa https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Czemu nie.... Naklep jak będę miał czas pomęczę się z Twoim zabezpieczeniem HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Daj mi z 20 minut https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ZA chwilę będę po 3 dużym Heinekenie więc nie Musisz się śpieszyć HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Wasze zalozenia sa nieco slabe. Robicie blokade np. pod curl. Nie jestem programisat i sie na tym nie znam, ale wiem dobrze, ze jak sie nie da z php to trzeba zrobic dodawarke w jakims innym jezyku, ktora bedzie wygladac jak przegladarka i zajedzie ten wasz skrypt Na wszystko jest sposob i jezeli czlowiek moze dodac to tez sie da stworzyc taki automat, ktory doda !!! Jedyne, co to mozna wprowadzic takie zabezpieczenia, ze nie bedzie sie oplacac dodawac z automaty ze wzgledu na czas / koszty / efekty. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 To nie chodzi o język Gotowe, dawaj https://www.hapart.pl/bot/ Łamiemy proste zabezpieczenie https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Hehe niedawno z kimś rozmawiałem dokładnie o tym samym pomyśle iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 O kurde, sprytne Mion trzymam kciuki Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Parser/include system.js, pobranie token, podanie curlem i gotowe iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 General_Depet spróbuj, nie uda Ci tak zrobić tego Sam takie coś używam i jest świetne. Mało który bot emuluje przeglądarkę. Taki rozwiązanie stosuje Twitter i nie udało mi się go szybko rozwiązać. https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bez problemu obszedłem zabezpieczenie i jedno i drugie :> blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja też - "Nie jesteś botem " - dawaj coś trudniejszego. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jeśli całe zabezpieczenie polega na wysyłaniu dodatkowej zmiennej z JS t=c34cf9c09239a9138a5e7f02483f51bc to nie jest żadnym zabezpieczeniem @Bez problemu obszedłem zabezpieczeni Kolego, przynajmniej jak chodzi o moje to nie obszedłeś ... tu zadecydował całkiem inny czynnik HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dawać skrypcik i zobaczymy jak to zrobiliscie ;> https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Widzę, że ktoś zrobił dodawarkę do SEOków i wszedł tym samym komuś na ambicję sweet :>. Czekałem na ten moment, kiedy seoki zostaną złamane Dawać skrypcik i zobaczymy jak to zrobiliscie ;> To, że dynamicznie tworzysz zmienną w JS to nie jest problem :> blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.