Wildu Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 9 rota, lub w polskim tłumaczeniu 9 kompania. Zgadza się, oglądałem już dawno, ale dobry film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zdjęli chyba niedawno, sala samobójców niezły film. STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 z tego co ostatnio przykulo na chwile moja uwage, moze nie wszystkie to komedie, ale jest z czego zdzierac:D Zęby / Teeth (2007) vagina dentata Opona / Rubber (2010) film od mr Oizo Ludzka stonoga / Human Centipede (First Sequence), The (2009) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 9 rota, lub w polskim tłumaczeniu 9 kompania. Widziałem...;p Warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Polecam American Gangster Świetny film oparty na faktach. Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zęby / Teeth (2007) vagina dentata Osobiście zaliczyłbym ten film raczej do gatunku filmów psychodelicznych. Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Czytałem ostatnio książkę biograficzną o Kieślowskim- "Ważne, żeby iść". Interesująca lektura- inspirujący, konsekwentny życiorys. Po skończeniu lektury postanowiłem sobie odświeżyć filmy Kieślowskiego- biograficzne "I'm so- so...", "Dialog" oraz "Trzy kolory"- Czerwony i Niebieski. Teraz włączyłem " " a wkrótce zobaczę najbardziej polski- "Biały" z trylogii.Kieślowski dla mnie? Gdy chciałem być na premierze "Niebieskiego" musiałem zapisać się do Klubu Filmowego ponieważ bilety nie były osiągalne. Oglądałem więc ten film przy pełnej sali kinowej (łącznie ze schodami) jeszcze wtedy, gdy Kieślowski żył.... To bardzo dobrze przemyślane kino, perfekcyjne ujęcia, znakomicie wykorzystane światło. Kieślowski tworzył filmy które pozwalają odczuć, że ma się do czynienia z prawdziwą sztuką- wrażliwe, prawdziwe, piękne. Dobrze wyłączają z zabieganej rzeczywistości. Tylko czy kogoś to interesuje? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messina Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Moim ulubionym filmem jest "Diabeł ubiera się u Prady" - nigdy mi się nie nudzi. "Sierociniec" - to z kolei najlepszy horror jaki w życiu widziałam. No i "Seksmisję" uwielbiam I jeszcze "Podwójne życie Weroniki" Edytowane 7 Lipca 2011 przez messina Sprzedam bazę meilingową agencji interaktywnych i reklamowych - 10 000 adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mortal Kombat, Naga broń, kiler Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 messina jak checsz horror to obejrzyj paranormal activity tylko tą pierwszą część, zobaczysz co to strach ;p Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3pe Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Messina jak Ci się podoba Sierociniec to obejrzyj Kręgosłup Diabła - też hiszpański. Zapraszam do nowego katalogu blogów. Lista blogów umieszczona na Arfooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Tylko czy kogoś to interesuje? Interesuje. Kieślowskiego widziałem do tej pory jedynie dokument "Gadające głowy", "Krótki film o miłości" + "Duże zwierzę", którego scenariusz napisał ale wiele z wspomnianych przez Ciebie filmów jest na mojej liście "do obejrzenia". Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To mnie trochę pociesza "Gadających głów" ja z kolei nie widziałem, tylko urywki. Oglądałem i oglądam dość dużo filmów. Książka którą czytałem przypomniała mi, że mieliśmy wartościowe kino i u nas, w Polsce. Puenta: warto pamiętać, jak mówił Kieślowski, by żyć "w zgodzie se sobą". Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To bardzo dobrze przemyślane kino, perfekcyjne ujęcia, znakomicie wykorzystane światło.Kieślowski tworzył filmy które pozwalają odczuć, że ma się do czynienia z prawdziwą sztuką- wrażliwe, prawdziwe, piękne. Dobrze wyłączają z zabieganej rzeczywistości. Idealne podsumowanie filmów Kieślowskiego. "Trzy kolory" oglądałem kilka lat temu, ale pamiętam, że wszystkie 3 części zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Na pewno do nich wrócę, podobnie jak do Dekalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Tylko czy kogoś to interesuje? Moja kobieta już mi zapowiedziała seans nawiązujący do Twojej wypowiedzi, więc również "będę w temacie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi