sebekzosw Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam! Chciałbym zrobić skuteczny katalog stron internetowych. Co powinienem zrobić aby był wysoko w google i miał dużo użytkowników? Chodzi mi o funkcje i opcje? Liczę na wasze uwagi dotyczących inne katalogi i propozycji ciekawych oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Przejzysty , darmowy , duzy PR( najlepiej pr9) , wysoko w google ( wtedy bedziesz mial traffic ) , najlepiej nie powinien miec wogule wychodzacych linkow. Raczej nie mozliwe. Zrob katalog i go wypozycjonuj na 1-3 slowa kluczowe , dostan sie do top10 , zrob pare ebookow na temat dodawania katalogow - zrob tam liste katalogow - swoj na pierwszym miejscu - think outside the box Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 skuteczny, to jaki? Jeżeli nie masz pojęcia o SEO to lub kup już działający katalog lub odpuść sobie, bo znając życie postawszy katalog i wprowadzisz 2,44 za wpis na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekzosw Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 kupienie katalogu nie wchodzi w grę... jedynie coś własnego... ale chodzi mi o jakieś uwagi dotyczące albo sugestie - co brakuje w innych katalogach... oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 chcesz pisać autorski skrypt, bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekzosw Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tak. i nie tyle co skrypt ale CMS cały... moje ostatnie dziecko - www.web-box.pl ale sprzedane chce coś lepszego od tego zrobić... oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tak na szybko jeżeli zrobisz coś podobnego do SEokataloga, będziesz bogaty p.s tak Dużego TOPa w życiu nie wiedzialem, poco taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekzosw Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tam ma być slider, ale na razie nie ma stron które tam się znajdują... jak oceniasz ten katalog? myślałem o zrobieniu ograniczenia liczby kategorii i liczby tagów w zależności od rodzaju wyróżnienia... np 5 tagów (FREE) i 10 tagów (GOLD) oraz np 1 kategoria (FREE) i 3 kategorię (GOLD). Takie przemyślenia, jednak liczę na jakieś sugestie w tej sprawie. Chcę zrobić stronę dynamiczną tzn ze będzie działała bez odświeżeń, ale też będzie przyjazna dla botów i użytkowników bez JS. Co uważacie o tym? oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 moje ostatnie dziecko - www.web-box.pl ale sprzedane Zrobiłeś taką perełkę i Ty się nas pytasz co powinieneś zrobić lepiej - chyba powinno być na odwrót Jeśli wolno tylko coś nieśmiało "skrytykować" to rejestracja jako opcja - 75% ludzi woli dodawać wpisy bez rejestracji iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekzosw Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie pytam się was jako programista, ale jako osoba chcąca prowadzić taką stronę i chcąca przyciągnąć potencjalnych użytkowników... na pewno zauważyliście brak jakiś funkcji/opcji na jakimś katalogu, która mogłaby przyczynić się to pozycjonowania, czy jakiś innych prac, strony oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bardzo dobrze się to prezentuje - robi wrażenie. Szacun! Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie jestem w katalogach zbyt obeznany ale widze np. https://web-box.pl/internet/katalogi-stron/3/ - moglby zamiast tego byc permlink z nazwa a nie liczba( SEOFRIENDLY) podobnie z linkiem na stronie - link podany do adres strony a molgby by byc anchor czyli nie www.katalogpro.eu a katalog stron ( podobnie jak u kolegi w online-24.pl ) Ciekawi mnie jak jest z pozycjonowaniem tego.. wszystko dynamicznie sie odswieza ale czy naprawde tak dobrze kataloguje? Testowales to / testowal ktos z was to ? Robiles sam grafike / kodowales? Ile czasu nad tym pracowales jezeli mozna wiedziec. Ogolnie to czysto , przejzyscie i miło graficznie - pachnie takim 2.0 :-) Co do topu to moze jednak zmniejsz go o kilkadziesiat % bo faktycznie trzbea przwijac zebys cos zobaczyc , szkoda miejsca na obrazek. Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Fakt, katalog bardzo ładnie się prezentuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekzosw Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 https://web-box.pl/internet/katalogi-stron/3/ - moglby zamiast tego byc permlink z nazwa a nie liczba( SEOFRIENDLY) - czyli jaki powinien mieć adres? podobnie z linkiem na stronie - link podany do adres strony a molgby by byc anchor czyli nie www.katalogpro.eu a katalog stron ( podobnie jak u kolegi w online-24.pl ) - podobnie jak wyżej to jak powinno być Z kwestią dynamiki tej strony - to co jest dynamiczne to i tak jest dla zalogowanych więc to bez znaczenia czy się będzie pozycjonowało. Grafikę robił DragonXT - www.dragonxt.pl - zapraszam na jego portfolio. Ja zaś robiłem CMS. Zapraszam na moje portfolio: www.spisula.pl Trudno mi to określić ile pisałem bo było dużo przerw na inne płatne zlecenia. Ten katalog miał być dla mnie i mojego grafika, ale znaleźliśmy klienta. oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 chcesz pisać autorski skrypt, bo nie rozumiem To można było już wydedukować z pierwszego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.