Mion Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 IMHO powiedzenie "zima zaskoczyła drogowców" zawsze było powodem do śmiechu, ale tym razem to faktycznie zima nas zaskoczyła zwłaszcza po całonocnych opadach śniegu jak np dziś w Poznaniu.... W końcu jest dopiero 2 grudnia, a tu takie opady i nadal pada HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ciesz się, że Cię wczoraj w Krakowie nie było... W przeciągu godziny zostaliśmy zasypani Dziś ponoć ma być powtórka z rozrywki. I takie info dla Krakusów: Dziś można jeździć MPK za friko tylko na Spaghetti Monster'a - zostawcie samochody w domu! Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dokładnie, wczoraj w krk była masakra, nawet z dalszego wyjścia do sklepu zrezygnowałem. A co do jazdy za darmo mpk...wybory za pasem . Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja w poniedziałek wyszedłem z pracy o 17 a do mieszkania dojechałem o 22:30 ^^, a to 15km, nie polecam jazdy samochodem po Warszawie . Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Patrząc z perspektywy czasu to aura wraca do stanu sprzed kilkudziesięciu lat gdzie zima z opadami zaczynała się o tym czasie i trwała do wiosny.... Może być ciężko HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 W Sudetach to jest masakra wczoraj jechałem droga biala jak śmietana,po-namierzane gleby lodu ok 30 cm wysokości na jezdni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 @nowy: Wybory, nie wybory. Mniej samochodów == szybsza jazda MPK/Pługów :-) Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PowerWords Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Taa w tym roku zima będzie ostra no ale od tego właśnie jest zima, żeby dać w kość. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No to człowiek musi szybko ewoluować i mieć więcej kości by się "rozeszło po kościach"... jak z każdej strony dostajemy w kość HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja to jestem przyzwyczajony, na wschodzie bywało tak ze wstajesz zranią a drzwi wejściowe do domu zasypane całkowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak będziesz dostawał co zimę w jedną kość, to Ci ich wystarczy <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Taaaaa nawet z nawiązką "dorosły człowiek tylko 206 kości " I nadal pada HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja w poniedziałek wyszedłem z pracy o 17 a do mieszkania dojechałem o 22:30 ^^, a to 15km, nie polecam jazdy samochodem po Warszawie . Ja mam co prawda trochę dalej niż 15 km ale trasę z Pragi (Targowa) do Nadarzyna "jechałem" 16.30 - 23.30. Dziś nawet nie próbowałem wyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 w niektorych miastach anglii tyle sniegu co dzis rano nie widzieli od 20 lat Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja w poniedziałek wyszedłem z pracy o 17 a do mieszkania dojechałem o 22:30 ^^, a to 15km, nie polecam jazdy samochodem po Warszawie . Ja mam co prawda trochę dalej niż 15 km ale trasę z Pragi (Targowa) do Nadarzyna "jechałem" 16.30 - 23.30. Dziś nawet nie próbowałem wyjeżdżać. Ja z Białostockiej, tj. 100m od targowej na Ursus. Zasypiałem w korku na Jerozolimskich . Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.