Skocz do zawartości

Spis Katalogów PREMIERA

kristiang

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich seo - maniaków do umieszczania swoich spisów w katalogu katalogów;)

Pierwszy spis katalogów z ciekawymi modyfikacjami i oryginalnym designem za co serdecznie dziękuję grupie seothemes.pl

oraz naszemu poczciwemu GENERAŁOWI :) Dzięki ;)

spiskatalogow.org jest dosyć mocno podlinkowany będzie z pewnością lepiej:)

Regulamin jakiś tam jest więc proszę dodawać swoje katalogery i delikatnie je linkować :D

Katalog jest darmowy i na pewno tak zostanie choć do wyboru mamy dwie opcję płatne :jezyk1:

spiskatalogow.org na pewno nie zniknie za tydzień miesiąc ani rok, zresztą kto zna moje katalogi ten powinien wiedzieć :hi:

Na start kilka kodów do wpisu SLIDER:

spispromo01

spispromo02

spispromo03

spispromo04

spispromo05

Zapraszam

spiskatalogow.org

Coś wspaniałego ;) Liczę na rozwijanie spisu :)

Żeby nei było, że słodzę:

- skrypt EasyDirectory to nie Easydir i Webmini - https://spiskatalogow.org/katalogi,stron/ka...m,rzeszow,s,40/ && https://spiskatalogow.org/katalogi,stron/ka...ch,stron,s,127/

- dodaj skrypt do listy EasyDir

ps. Dodałem swój kat sst.waw.pl

Naprawdę fajnie wygląda a ta "mapka województw" wykorzystana jako "mapka skryptów" - cudo :)

Mam nadzieję że na 1.4 będzie powstawać więcej takich ciekawostek ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

dodałem zgredka ale nei dostałem mejla :(

opłaciłem 9 zeta

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Dorzućcie na listę wpisów link "szczegóły wpisu" bo wpisy PREMIUM mają bezpośredni link do strony a nie ma jak się dostać do szczegółów :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dzięki za miłe słowa w imieniu SEOThemes jak i właściciela katalogu.

@Generał, dziś/jutro wprowadzę zgłaszaną przez Ciebie modyfikację. No, pomysłów nam nie brakuje, także cały czas poszerzamy wachlarz możliwości twojego seokatalogu. :P

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności