Skocz do zawartości

Kupię link z PR5 lub wyższy

J@sió

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię link na stronie z PR5 lub wyższym. Warunek: mało linków wychodzących (max 10) i link musi być statyczny (żadne tam losowanie z puli).

Najlepiej gdyby była to strona o tematyce turystycznej, ale nie pogardzę też innymi, byle polskojęzycznymi. Na początek interesuje mnie miesięczna emisja, lecz nie wykluczam dłuższej współpracy.

Proszę o oferty na PM z podaniem adresu strony, wskazania miejsca w którym będzie link oraz ceny za miesiąc emisji. Zastrzegam sobie prawo do odrzucenia oferty bez podania przyczyny :)

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Witam

https://pin.atr.bydgoszcz.pl (katalog polskich norm)

https://ksiegarnia.atr.bydgoszcz.pl (księgarnia internetowa)

linki ktore mam <20 i są skierowane do tego samego SVR (poza chyba jednym).

jak Masz strony z pr=5 mozemy się wymienic, zakup tez wchodzi w gre, pisz na marcin@galactica.pl

pozdro

No właśnie nie mogę sie powymieniać, bo mam za niskie PR, a mam za niskie, bo żadna strona z wyższym do mnie nie linkuje i koło się zamyka. Dlatego muszę kupić kilka linków, żeby podnieść PR mojej strony.

Przeciez napialem ze moge Ci sprzedac :-)) jesli nie chcesz sie wymienic :-)

napisz na: marcin@galactica.pl

Napewno tak było w oryginalnym poście? :( Wydawało mi się, że było: "Zakup NIE wchodzi w grę". Ale ja już przemęczony jestem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności