dnd Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 każda witryna ma osobne konto - relax dajemy radę jak nie zacznę cache'owac również elementy dynamiczne. Za osobne konto dla każdego katalogu to ja właśnie zarobiłem od STW bana, na wszystkich prawie kontach Nie ma co, przerzucam się na własne miniaturki. Profesjonalne moduły dla Prestashop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja też ale już system cache w drodze iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 czyli STW sprawdza zasoby ... edit: własnie uskuteczniam korespondencję z STW i uzgadniam warunki darmówki dla siebie... nie mniej jednak rozwiązanie cache'owania w drodze Generał pracuje. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackCat Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Polecam skorzystać z założeń przedstawionych przez Irka. Wdrożyłem u siebie system i sam generuję piękne miniatury (wielkość i jakość wedle własnego uznania) , dodatkowo sam cachuje. To naprawdę kilkanaście minut pracy. Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens. Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 a ja sie dogadałem z STW - jak się chce to się da kwestia kilku mejli. ogólnie jednakże kraj .pl "is under investgation" po stronie STW Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dziś wypuszczam aktualke z cache więc się trochę rozluźni ich transfer iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnd Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 a ja sie dogadałem z STW - jak się chce to się da kwestia kilku mejli.ogólnie jednakże kraj .pl "is under investgation" po stronie STW Zdradzisz, co udało się wynegocjować? Lepsze ceny na ich ofertę premium? Profesjonalne moduły dla Prestashop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.