Mus Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Napiszę co według mnie NIE jest spamem. Nie jest według mnie spamem unikalny, sensowny tekst, nie wnikam w poziom merytoryczny. A np. jest dla mnie spamem oczywiście wygenerowany automatycznie bezsensowny tekst oraz np. duplicate content rozumiany jako powielone artykuły z innych stron, nawet legalnie, ale pod warunkiem że cała strona składa się z takich kopii. forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 2,83%, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 0 % ale ja jestem amatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mus Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 0 % ale ja jestem amatorem No ja też zero procent. Dobra rada - pozostań "amatorem" w tym zakresie. A zresztą, może nie mam racji... Nigdy nie spamowałem na www więc może nie wiem co tracę. forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 U mnie 0, wolę poświęcić te parę minut na lepsze zaplecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 zaraz się okaże, że każdy user PiO posiada śnieżnobiały kapelusz a spam to stawiają tylko Ci źli Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dokładnie to samo przemknęło mi przez umysł Same niewiniątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 tak się zastanawiam, czemu zawsze przetrzymuje wszelkie zmiany w google z dobrymi pozycjami, może dlatego, że właśnie tych śmieci nie stawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 120% A tak serio to 0% boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mus Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 tak się zastanawiam, czemu zawsze przetrzymuje wszelkie zmiany w google z dobrymi pozycjami, może dlatego, że właśnie tych śmieci nie stawiam ? Jasne że tak. forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 zaraz się okaże, że każdy user PiO posiada śnieżnobiały kapelusz a spam to stawiają tylko Ci źli No bo to prawda. 0% nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Myślałem że to ankieta jest, a nie nabijanie postów kto ile procent spamu ma. Pytanie do autora: jak Ty to chcesz żeby liczyć? Po domenach głównych czy subdomenach? Bo jak po subdomenach to powoduje to że liczba spamiastych stron według Twoich kryteriów rośnie u mnie z 10 razy... A automatycznie wygenerowane sensowne treści to też spam? pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wiadome jest, iż każdy powie tutaj o zbliżonym do zera procencie. Bez sensu o takie coś pytać. Wiadome jest, iż najbardziej wartościowe zaplecze to to unikalne - i każdy myślę, że takie tworzy. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mus Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Myślałem że to ankieta jest, a nie nabijanie postów kto ile procent spamu ma. Pytanie do autora: jak Ty to chcesz żeby liczyć? Po domenach głównych czy subdomenach? Bo jak po subdomenach to powoduje to że liczba spamiastych stron według Twoich kryteriów rośnie u mnie z 10 razy... A automatycznie wygenerowane sensowne treści to też spam? Nie ankieta, bo chodziło mi o też o uzasadnienia i wymiany poglądów ktore już się pojawiają a także opinii jak ja teraz w odpowiedzi na Twoje pytanie ale tez pytaniem. Czy uważasz że istnieją generatory sensownej treści? Jednak jako sensowną treść rozumiem nie tylko jedno zdanie po którym następuje zdanie z innej bajki tylko sensowny cały artykuł, post. forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 99.9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.