witko2006 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 A kto ma sposób na humor zepsuty przez dziewczynę ? Weź odpowiedzialność za swoje uczucia, a nie zrzucasz winę na dziewczynę. To się tyczy wszystkiego - począwszy od serwisów informacyjnych, aż ... po co tam chcesz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 nie wiem co bierzecie chłopaki ale chyba sie przeterminowało. zdaje się że jest to forum o seo a nie chrzanieniu pierdół o du**e maryni ... czy PIO schodzi na psy ? sekcji Hyde Park nie widze... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Pogaduszki od czego są - chyba od rozmów o "du**e i marynie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Pogaduszki od czego są - chyba od rozmów o "du**e i marynie" ? jakos nie widze w tym temacie niczego co by wiązało się z pozycjonowaniem tej xxxx... czas chyba zrobic co niektorym sekcje HYDEPARK gdzie mogliby spełanić się emocjonalnie. eot. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgred - przesadzasz. Czy ten temat wiąże się z pozycjonowaniem ? wątpie. Zresztą jak jesteś na głównej stronie PiO to pod napisem subforum "pogaduszek" masz jego opis : Rozmowy na wszystkie tematy, nie związane z tematyką forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 A kto ma sposób na humor zepsuty przez dziewczynę ? Jak wiadomo czasem nie idzie wytrzymać. Najlepsza wtedy jest inna dziewczyna boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolszach Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 już ponad 10 lat nie mam TV, a jak widzę u rodziny na święta co się dzieje w tym pudle i jak ludzie łykają cały marketing i szlam TV to aż przykro. nie wspomnę już nawet o serialach, bo musiałem kupić TV jak moja rodzinka miała mnie odwiedzić, niestety nie wystarczył bogaty program rozrywkowy Wrocławia, przygotowany przez mnie, i tak wieczorem sugerowano że nie czas na rozmowy tylko TV ) masakra no i kupiłem co by tu niektórzy nerwicy się nie nabawili nie mając dostępu do M jak Miłość ) tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie mam nic przeciwko posiadaniu TV, telewizor mozna wykorzystać w dobrych celach, podlaczyc do niego bluraya albo playerek co łapie MKV pożyczone z sieci coolszach wspolczuje troche rodzinki, ja bym postawil na swoim i powiedzial "chcecie ogladac to wypad do siebie" Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Nie wiem po co dyskutować i interesować się czymś (polityka) na co i tak praktycznie nie mamy wpływu (1/38463689 - taki mamy wpływ na politykę )... Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Panowie, to kwestia podejścia do pewnych spraw. W tym przypadku do polityki i otaczającej nas rzeczywistości. Fakt, że dla ludzi, których drażnią ww. informacje lepsze będzie zaprzestanie oglądania/czytania aktualności, ale czy na pewno jest to dobre ? Myślę, że co nieco warto jednak wiedzieć, aby mieć swoje zdanie, a nie poklepywać po plecach innych, którzy wyzywają jak to nie jest w Polsce. Każdy wybiera co dla niego lepsze, wiadoma sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja się wcale nie chwale, robię to do czego mam talent i polecam, pale. W brew pozorom zielone to nie ogłupiacz a uczy innego spojrzenia. Niemal prawie cokolwiek robiąc, odpoczywasz jednocześnie i ponownie, uczysz się myślenia. Bez tego dawno bym zwariował i był niesiony prądem przez szarego zjadacza chleba a tak przynajmniej czegoś wciąż próbuje. Według prawa to nielegalne ale z ręką na sercu - Polecam Każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liderseo Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja TV sobie kupiłem nowe i szczerze mówiąc to nie korzystam z programów telewizyjnych od 5 lat pomimo że mam satelitę. Mnie TV jest potrzebny tylko żeby sobie filmy oglądać na większym ekranie ,a polska polityka to już odpada totalnie. Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Stosuje od 6 miesięcy, nie mam już TV, nie mam kompletnie pojęcia co się dzieje na świecie i mało mnie to obchodzi. Powód do szczęścia może nie ale na pewno mniej stresowania się i przejmowania bo podświadomie te polityczne pierdoły się wkręcają w psychikę Z tego co widzę na ulicach to chyba jakieś wybory się szykują bo coraz więcej plakatów ale nie wiem kto co i dlaczego i również mam to głęboko Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 No i w sumie na kogo glosowac, na tego kto ma ladniejsza mordkę na plakacie ? Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Moim zdaniem jest to złe podejście. IMO każdy powinien mieć chociaż ogólny pogląd na to, co dzieje się w kraju, czy świecie, także polityce. Sam praktycznie w ogóle nie oglądam tv, jedynie seriale jakieś ciekawsze, ale to i tak internetowo, ale portale informacyjne i gazety czytam. Nie jestem z tego powodu jakiś nieszczęśliwy, po prostu staram się być obojętny emocjonalnie do tego co się dzieje, a szczególnie w przypadku, kiedy wiem, że nie mam na coś kompletnego wpływu. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.