Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

"wnetpro" niestety nie stalo sie pro "wnet", moze ktos otworzy podobna usluge bo potrzebna taka budzetowa oferta VPSow. Te dedyki/dedyk? byly wykupione w OHV wiec nie sadze zeby Ionic to "kontynuowalo", ale oczywiscie nie wiem co maja w planach. Za podobna cene chetnie przesiade sie z zagranicznych, a vnet chyba jako jedyne zblizylo sie do cen bermana, etc.

search_auditor_500x80_bf.png

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z informacji jakie udało mi się zebrać na wstępie należy wiele rzeczy doprecyzować oraz zautomatyzować,

oferta na 99% nie będzie droższa ale będzie bardziej klarowna.

Wprowadzone także zostanie SLA oraz deklaracja czynności wykonywanych via support center.

Analizujemy także ofertę xen która jest obecnie jedną z najtańszych na rynku i jej parametry muszą być poddane analizie.

Jeśli idzie o v-net.pro to nie wróci na 100%.

Jesli placenie podobnej kase polskiej firmie zamiast np. niemieckiej nazywasz partiotyzmem to tak ; Dla mnie to raczej dobrze pojety nacjonalizm, ktorego powinnismy sie uczyc od naszych ukochanych braci amerykanow. Ja mawial klasyk :"Bo wszystko w Ameryce jest najlepsze, najwieksze ..." I nasze firmy tez sa lepsze od tych zagranicznych, dajmy im tylko szanse. Albo niech one dadza szanse nam ;)

search_auditor_500x80_bf.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności