WashClub Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 I bardzo dobrze, przestaną ten szit sprzedawać. Profesjonalne kosmetyki samochodowe Surf City Garage, Collinite, FinishKare Auto-kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jak ktoś ma rozum to niech z niego korzysta, nikt nikomu nie każe kupować tego gówna... Co do właściciela chłopak młody, zaradny ogarnął sobie dochodowy biznes i już mu się podcięło skrzydła... oto cała Polska RP... Wszystko w tym kraju jest utrudnione, a jeżeli nie jest to będzie... Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A może jakieś głosowanie? Przy okazji wyborów, dodatkowe pytanie "Dopalacze tak czy nie?" W końcu żyjemy w dupokratycznym kraju boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ci co będą chcieli kupić i tak kupią czy beda zabronione dopalacze czy nie. Ja tam bym zezwolił na wszystkie narkotyki + podatek 90% Niech debile utrzymują ten kraj Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyline Corp Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Kolejny przykład, że Polska jest dziwnym krajem.. W sumie na wszystko można spojrzeć z dwóch stron.. Politycy szukają afery przed wyborami samorządowymi... Wojna jest przez media.. To one wszystko nagłośniły pierwsze... Wiadomo, że dopalacze są złe.. ale korzystamy z nich na własne życzenie... Nikt nie każe nam ich spożywać.. Żal mi tylko tego bossa od dopalaczy w Polsce... Czytalem dzisiaj o nim w 'metrze'. Gość zupełnie legalnie rozkręcił interes i nie łamał prawa w żadnym punkcie... A po prostu stał się ofiarą pierd*lonej kampanii politycznej.. Polecam Moderowany Katalog Stron Internetowych, oraz Gry MMORPG Szybka i bezkompleksowa Naprawa okien Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 pierwsze... Wiadomo, że dopalacze są złe.. ale korzystamy z nich na własne życzenie...Nikt nie każe nam ich spożywać.. Widać, że nie masz dziecka takiego w wieku 10-15 lat. Ciekawe czy byś go tak chciał za rączkę trzymać całą dobę. Myślę, że są ciekawsze lub ważniejsze rzeczy do zrobienia w tym czasie. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyline Corp Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Arkadiusz, rozumiem Cię... Ale jak na przykład rozwiązują problem papierosów? Walnęli wysokie akcyzy.. Tak samo z alkoholem... Limity wieku do spożycia... A przypominam... Dopalacze sprzedawane są w celach kolekcjonerskich... A masowo zaczęto je kupować po tym jak afery wyszły z tym... Ja na przykład nie słyszałem wcześniej o dopalaczach.. Dopiero w telewizji pokazali... Polecam Moderowany Katalog Stron Internetowych, oraz Gry MMORPG Szybka i bezkompleksowa Naprawa okien Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Proszę Cię, ile trzeba spalić fajek lub wypić piwa, żeby się zatruć pod groźbą śmierci? Gadałem z kolesiem, który zażywał "dla fazy" już praktycznie wszystkie możliwe narkotyki i jakiś tam dopalacz. Nie był w stanie porównać go do żadnego innego prochu - po prostu miał pełen odlot ("jeszcze nigdy nie widział tak zielonej trawy w parku"). I to wszystko w sklepie za rogiem, bez żadnego problemu do nabycia, także przez dzieciaka (bo papierosy i alkohol są tylko dla dorosłych). Ja jestem za legalizacją marysi, która z tych wszystkich "fazogennych" środków jest najbardziej bezpieczna i najmniej uzależniająca. Na dodatek gdyby całą produkcją i dystrybucją zajęło się państwo, to zniknęłyby wszystkie dopalacze, mafie narkotykowe oraz ryzyko, że będą to sprzedawać nieletnim. O tak oczywistych sprawach jak zatrudnienie/podatki nie wspominam. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ciekawe czy byś go tak chciał za rączkę trzymać całą dobę. Tak jest! Najlepiej dzieci od razu oddawać na wychowanie państwa, bo do wuja, rodzice nie są od ukierunkowania dziecka. No i muszą zapingalać w pracy, żeby utrzymać te rzesze urzędasów, zasiłkowców, meneli na zasiłkach... organizacje pozarządowe, organizacje gejowskie, finansować kościoły, itp, itp. - a wtedy nikt nie będzie miał czasu dziecka za rękę trzymać. Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Najlepiej dzieci od razu oddawać na wychowanie państwa, bo do wuja, rodzice nie są od ukierunkowania dziecka. No i muszą zapingalać w pracy, żeby utrzymać te rzesze urzędasów, zasiłkowców, meneli na zasiłkach... organizacje pozarządowe, organizacje gejowskie, finansować kościoły, itp, itp. - a wtedy nikt nie będzie miał czasu dziecka za rękę trzymać. Pewnie, bo trzeba dziecko jak psa - za łańcuch i pod budę. Brawo "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to teraz rzad sobie prze... straca jakies 40 milardow podatku? przy czym zarobi mafia zakladamy sie ile ofiar od zatrucia gownami z ulicy bedzie w przyszlym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyline Corp Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A fakt, jeśli chodzi o marihuanę to potwierdzam.. Samą marihuaną po prostu nie idzie się zaćpać na śmierć Może to byłoby rozwiązanie... Ale oczywiście wokół marihuany krąży stereotyp... A polski rząd jest za mało liberalny... Dlatego popieram większość teorii pana JKM, w tym tę o marihuanie;) Polecam Moderowany Katalog Stron Internetowych, oraz Gry MMORPG Szybka i bezkompleksowa Naprawa okien Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 https://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Upr...ml?ticaid=1b054 < co do tematu to lekow tez powinni zakazac niektorzy po lekach maja gorsza jazde niz po dopalaczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Bratko chwalił się dobrym zapleczem prawniczym... Ciekaw jestem finału tej sprawy. Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata.kupa Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Facet ma kasę, ale szef Optimusa miał jeszcze więcej, a Prawo było po jego stronie... i udupili? To i tu udupią (zrobią pokazówkę), z tym że w tym przypadku będzie to krok w słusznej wierze. Obawiam się jednak, że takie naginanie prawa (zamykanie w sumie legalnie działających biznesów) może obrócić się przeciwko Polsce i my wszyscy za to zapłacimy. Tak jak koledzy, mam syna w wieku tzw. targetu tych "firm", i jedną ręką przyklaskuje rządowi, a drugą jestem przeciwko, bo tak naprawdę jest to zwykła pokazówka, która ma na celu pokazania, że rząd trzyma rękę na pulsie i reaguje na problemy społeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.