virus4 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Cześć. Dzisiaj oddaje do użytku kolejny katalog, tym razem tematyczny. Jest nim https://ecamel.pl/ czyli katalog stron turystycznych. Opis minimum 400 znaków, najlepiej unikatowy. Żeby nie było stękania - katalog ma już trochę BL'ek, jest zaindeksowany i ciągle promowany. Kategorie można proponować - z pewnością dodam te najciekawsze. To chyba tyle informacji, więcej można znaleźć w regulaminie: https://ecamel.pl/regulamin.html. Oczywiście pragnę także bardzo podziękować użytkownikowi Paq, który wykonał dla mnie ten świetny projekt graficzny, oraz alleweb'owi, który świetnie poradził sobie z wdrożeniem go pod skrypt SEOKatalog. Jeszcze nastąpią lekkie zmiany po wyjściu wersji 1.4, ale o tym poinformuje w swoim czasie. Najciekawsze 3 strony dodane do jutrzejszego wieczoru wyróżnię do grupy Premium. Tyle z mojej strony. Zapraszam do oceny i dodawania wartościowych stron turystycznych. Pozdrawiam, Kamil. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 U mnie w Mozilla logo ma pixele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 u mnie również... i troszkę jasna czcionka przy wpisach też nie jest do końca czytelna poza tym OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Theme fajny, plus za niestandardowy układ. Logo trochę pikselowate - celowa robota? Plus oczywiście za tematykę, tego typu stron jest dużo i myślę, że zgromadzisz ich sporo. Poza tym wszystko to co pisali poprzednicy. Powodzenia przy rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Logo wykonane specjalnie w takiej technologii. Dzięki za opinie i czekam na kolejne. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jedynie co mi się nie podoba w tym katalogu to wspomniane logo i struktura przyjaznych linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Theme jest rewelacyjny - czytelny i elegancki a do tego tematyczny. Fajne wykorzystanie statystyki pagerank, niestandardowych pól użytkownika, do tego fajny slider - extra oby więcej takich katalogów iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodarski Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ja bym jeszcze zmienil adres email po prawej bo jest noname@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Cieszę się, że ujrzał światło dzienne. Co do loga, to w domenie jest Ecamel, tj. internetowy / cyfrowy wielbłąd - taki miał być i nie, to nie jest wina browserów . To chyba tyle z mojej strony. Życzę virus'owi dynamicznego rozwoju bazy oraz efektywnego linkowania wpisów. Ode mnie wpis już poszedł. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jeśli taki miał być to ok. Ale może przypasujcie go w lepszej rozdzielczości i porównajcie, który daje lepszy efekt. Ja bym tam widział lepszą wersję ale to zdaje się kwestia gustu, o której podobno się nie rozmawia Generalnie pierwsze moje wrażenie tego logo to to, że wywaliło jakiś błąd obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 @Kukis: Co masz na myśli pisząc "struktura przyjaznych linków"? @General: Z pewnością jeśli czas i fundusze pozwolą to z mojej ręki powstanie jeszcze kilka ciekawych SEOków. @alleweb: zmienione, dzięki. Jeszcze mogę dodać, że logo nie zostanie zmienione, zbyt dużo pracy zostało w nie włożone, a dzięki niemu katalog się wyróżnia. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cxz Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Skoro nie będzie zmienione, to może je wyostrzyć? Teraz wygląda to tak, jakby ktoś powiększał mały obrazek w .jpg, czego wynikiem piksele i brak ostrości. Jeśli zamysłem było logo rozpikselizowane - ok. Ale tak jak mówię - można stworzyć logo w pikselach, ale ostre - będzie wyglądać oryginalnie i starannie. była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Np. https://ecamel.pl/hotele+i+nocleg/lubex+hotel+w+lublincu-rgstr+35.html Jest jakiś nowy trend w tworzeniu linków z plusami? Rozumiem wyróżnienie się od innych SeoK, ale bez przesady. A te rgstr co oznacza? To od słowa register? Już fajniejsze byłoby: /podkategoria/oferta-35,nazwa-strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Już widziałem sporo katalogów z +, w tym na przykład katalogi MKS'a. rgstr to skrót od register. Nawet google używa +: https://www.google.pl/search?sourceid=chrom...ie=UTF-8&q=strona+jeden. Myślę, że zostawię to tak jak jest. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam, Jako, że katalog Ecamel.pl zdobył wyróżnienie w konkursie na najbardziej wypieszczony SEOKatalog, z czego jestem dumny, postanowiłem udostępnić użytkownikom forum PiO kilka kodów do grupy Premium 30, a jednocześnie przypomnieć trochę o katalogu. Pragnę również jednocześnie podziękować użytkownikom tego forum - Adrianowii Konradowi, którzy wykonali dla mnie projekt tego katalogu. Kody poniżej, proszę o dodawanie jedynie interesujących stron związanych z turystyką: konkursowo1 konkursowo2 konkursowo3 konkursowo4 Pozdrawiam i życzę miłego katalogowania Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.