taurus Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Czy są debilami ? takCzy będą w przyszłości - większość z nich nie Słusznie prawisz Intru . Trzeba wiedzieć jak ze sceny zejść niepokonanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 zamknięte działając na granicy prawa czy już poza nim czy też w obrębie prawa to również mam to w nosie Zapraszamy do Korei Północnej- mogę ci kupić bilet jak coś to PW Co się w tej chwili dzieje panie Lesiu? Pana dzieci (nie pamiętam czy to Pan czy może @zero3 pisał o dobroci wszystkim dzieciom) wykonały telefon do miejscowej dilerki czy oprócz amfy i hery mają również zgarnięte przez sanepid dopalacze. ODP Pozytywna-tylko troche je pomieszali z trutką dla szczurów. Teraz będą jaja jak ktoś powie że od dopalaczów sie przekręcił :D. Przecież oburzony głupi lud powie one są zakazane tosz to niemożliwe-komunistyczny aparat kim dzong tuska nie działa! Zaufajcie swoim dzieciom albo pozamykajcie je w piwnicach. cofam edyte barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 W kazdym normalnym ubezpieczeniu ktore się zawiera są punkty (wieeele punktów) gdzie wyszczególnione są różne ewentualności ktorych to ubezpieczenie nie obejmuje. Dlaczego w obowiązkowym ubezpieczeniu zdrowotnym nie ma takich zasad? Jeżeli zatruwasz swoje zdrowie dla własnej przyjemności to ubezpieczenie nie powinno obejmować takiego leczenia. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 nie pamiętam czy to Pan czy może @zero3 pisał o dobroci wszystkim dzieciom nie przypominam sobie. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja również sobie nie przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 To pewnie ten trzeci mądry nie pamiętam już który. Wszystkie dzieci nasze są Piękny banner. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wszystkie dzieci nasze są nie, moje są moje. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zero3, coś Ty taki nierodzinny Co do zaufania dzieciom to rzecz oczywista... w 90% zależy to wszystko od wychowania, ale zdarzają się też przypadki dorzucania innym różnego ścierwa "tak dla zabawy". Więc ja wolę aby dostęp do ścierwa był ograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Tak przy okazji, taki syf jak dopalacze pojawił się między innymi dlatego że dragi są nielegalne, gorąco polecam sobie zobaczyć co na temat nielegalności narkotyków ma do powiedzenia były policjant który pracował w wydziale antynarkotykowym: https://www.youtube.com/watch?v=q90jCS9DKQw...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 INOMan, ale ten link był już tutaj w wątku ze 3 razy. Narkotyki były i będą... nieważne czy legalnie czy nie. Zawsze będzie to ścierwo sprzedawane, ale istnienie dopalaczy jest w dużej mierze determinowane przez ich legalność. Już pisałem, że jeśli zostaną całkowicie zdelegalizowane to znikną całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zgadzam się Lesiu, bo nielegalne dopalacze nie są żadną konkurencją dla nielegalnych narkotyków. Natomiast gdyby powiedzmy za 10 lat została zniesiona prohibicja na dragi w USA, dawało by to szansę na ich dekryminalizację w Polsce, bo jak wiemy nasi politycy są zapatrzeni w USA jak pies w kość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 W kazdym normalnym ubezpieczeniu ktore się zawiera są punkty (wieeele punktów) gdzie wyszczególnione są różne ewentualności ktorych to ubezpieczenie nie obejmuje[..] Bo każdy człowiek będący w pełni władz umysłowych zadbałby o to, żeby nie spełniać tych "punktów" a później za tyle samo albo taniej by się ubezpieczył prywatnie(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 [...] bo jak wiemy nasi politycy są zapatrzeni w USA jak pies w kość. Niech zatem wprowadzą wizy dla obywateli USA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Widzę temat się spalił : moraliści wolą aby gówniarze padali od nielegalnych prochów a nie od legalnych postronni piszą o wizach dla USA itd itd . Ja będę obserwował temat i czekam na pierwsze pozwy do sanepidu i sądów. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Tomaszu, ale pozew to może złożyć każdy. Potem masz rozpatrzenie, odwołanie itd... to jest czas, a właśnie o ten czas chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.