axe_29 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Macie dzisiaj problemy z cal.pl, ani strony mi się nie wyświetlają, mam brak dostępu do panelu administracyjnego i FTP. Co raz więcej takich wpadek notują. wyborne i satyryczne kawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ja nie korzystam z hostingu w cal.pl ale wygląda mi to na blokadę konta np. przez wykorzystany transfer. Napisz do nich co jest nie tak, niech Ci odpiszą to się dowiesz. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axe_29 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Odpisali: Wymieniana jest karta sieciowa na serwerze drugi dzień i dalej nie działa... wyborne i satyryczne kawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 U mnie działa wyjątkowo bez problemu Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radw Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ja mam i nie narzekam kiedyś był problem z baza nie mogli zrobić to na drugi dzień przenieśli na inny serwer. Asenizacja - wywóz szamba Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil25 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Oni mają różnie wykupione serwery np: OVH, hetzner.de itp. Wesele Nowy Sącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.