Matif Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam. Mam pewien problem... Po ostatniej aktualizacji skryptu i zmiany seo Moda, (miesiąc temu) moje forum drastycznie spadło w google... Co miesiąc miałem ok. 12tyś. unikatowych odwiedzin... We wrześniu mam 5700... Jak temu zaradzić ? Co zrobić...? Moje forum to: www.n-kasa.pl https://www.alexa.com/siteinfo/n-kasa.pl# Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 zmieniła się struktura linków na stronie? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MediaPremium Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Spadek na główne frazy czy LT? Jeśli druga opcja, to zmiana struktury linków może być tego przyczyną. Nie będę oryginalny jeśli napiszę, że warto jeszcze poczekać i nie panikować. Miesiąc, zwłaszcza w ostatnim czasie to dla G żaden czas. Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od mediapremium.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 żaden filtr. Przy tej ilosci odwiedzin z 12 K spadek powinien być w granicach 0.3-1K - jak FLR Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matif Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Tak zmieniła się struktura linków... Czyli mam spokojnie czekać aż strona wskoczy wyżej w google? Pod linkowywać to jakoś? Sprawdziłem teraz, i zauważyłem że pr spadł na pr=0 a miał 2 przez ponad rok czasu... Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie panikuj ... Może linki jak świeca - wygasają ? C.Z.E.K.A.J. Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.