punkty_SWL Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Możcie polecić jakies hurtownie dzięki którym można zaopatrzyć sklep internetowy ? z góry dzieki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 a jaka branża ? pizzeria malbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 pewnie tajemnica Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mamy na forum "króla" dopalaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dołączam się do pytania . Branża : Odzież - najlepiej buty z kategorii nike, puma itp. Sam nie znalazłem nic ciekawego. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dołączam się do pytania .Branża : Odzież - najlepiej buty z kategorii nike, puma itp. Sam nie znalazłem nic ciekawego. Z butami to chyba jest taki myk, że większość leci z Chin :-) Możne poszukać też na polskich stronach producentów, podzwonić i się popytać. Na retourware24.pl jest trochę ofert importu i nawet dobre ceny - klik. Nigdy stamtąd nie brałem, ale chyba nawet mam tam konto jeszcze aktywne. Mogę jedynie pomóc ze sprzętem IT itp. pizzeria malbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Całą chińszczyznę można zamówić poprzez https://www.madeinchina.com/ Czego tylko dusza zapragnie, oby nie zamawiać od pośredników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 To madeinchina to pośrednik jest, a po drugie to ma tam masakrycznie drogo. Najlepiej to mieć tam ziomka co by wysyłał, ale trzeba też mieć trochę wyłożyć. W sumie temat o tym nie jest pizzeria malbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 To madeinchina to pośrednik jest, a po drugie to ma tam masakrycznie drogo. Najlepiej to mieć tam ziomka co by wysyłał, ale trzeba też mieć trochę wyłożyć. W sumie temat o tym nie jest O to musiało się wszystko pozmieniać od czasu kiedy korzystałem z tego serwisu. Kiedyś była tam możliwość wyboru z kim chcesz handlować. Po części jest bo może skorzystać z tego hurtownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Wiem że ludzie korzystają też z https://www.dhgate.com ale podobno trzeba bardzo uważać (w ogóle na wszystkich tego typu serwisach) bo jest wielu oszustuw. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty_SWL Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 raczej interesują mnie Polskie hurtowanie. Branża: elektronika, ubrania, obuwie, sprzęt,sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 zerknij na alibaba.com . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty_SWL Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 alibaba to tylko import..i głównie z chin co łączy sie z dużymi kosztami i tym że zatrzymają towar na granicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.