zamulek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 witam, szukam szkolenia z SEO na poziomie wyższym niż podstawowy, bo taki poziom oferuje bardzo dużo firm, chcę ugruntować wiedzę którą mam a także dowiedzieć się czegoś nowego z zakresu pozycjonowania, wiem że MaxRoy robi dobre szkolenia na takim poziomie, a znacie może jeszcze jakąś firmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 witam, szukam szkolenia z SEO na poziomie wyższym niż podstawowy, bo taki poziom oferuje bardzo dużo firm, chcę ugruntować wiedzę którą mam a także dowiedzieć się czegoś nowego z zakresu pozycjonowania, wiem że MaxRoy robi dobre szkolenia na takim poziomie, a znacie może jeszcze jakąś firmę Kolego takie szkolenie właśnie trwa: https://www.se2007.pl/szkolenie-seo/ W roku 2011 mają być kolejne edycje więc wszystko przed Tobą. Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 nie znajdziesz takiego szkolenia, jeśli szukasz informacji o black hat to pewnie szkolenie u it coś rozjaśni, nic innego nie znajdziesz dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titaN Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Może się mylę, ale wydaje mi się, że szkolenie IT z SEO ma nie za dużo wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 zależy co Ci jest potrzebne - poziom wyższy to można dużo rzeczy pokazać, omówić. Może to być też spotkanie na zasadzie "burzy mózgów" - mówisz co chcesz wiedzieć i dyskutujemy. W ten sposób "on the fly" jest najlepszy przepływ wiedzy. musiałbyś się określić z tematyką. Jedno takie szkolenie mam za sobą własnie na zasadzie dyskusji - trwało to w sumie ok 25 godzin. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosti Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Według mnie najlepszym sposobem na poszerzenie wiedzy jest wyjście na piwo z innymi osobami z tego forum. Mówię poważnie, nic mnie tak wiele nie nauczyło jak wyjścia na browar do RE. Takie rozmowy inspirują pokazują gdzie szukać, później człowiek wraca do domu i następnego dnia wertuje interent i czyt, czyta... w Poznaniu też jest sporo mądrych ludzi wybierz się na jedno ze spotkań Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No esencja wiedzy i doświadczenia tej branży zjeżdża w październiku do Częstochowy. Na seoparty sporo można się dowiedzieć i wymienić się doświadczeniami a to jest najcenniejsze a nie teoretyzowanie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 @FiKaS rozwiń temat podaj jakiś link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 zamulek proszę: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=745211 kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ale na takich spotkaniach trzeba mieć mocną głowę żeby wszyscy się upili i powiedzieli coś więcej a żeby zapamiętać co mówili, bo poza tym że można się nauczyć to też jest dobra zabawa i trudno odmówić %% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dlatego najlepsze jest spotkanie w kilka osób (max 5-6) i zrobić knowledge-transfer ... to najlepszy efekt. A wódeczka na koniec a nie w trakcie bo wtedy guzik z tego wyjdzie. Oczywiscie jak szkolenie to niestety kase też trzeba wyłożyć przynajmniej dla tego kto robi prelekcje Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A wódeczka na koniec a nie w trakcie bo wtedy guzik z tego wyjdzie. Wszystko zależy od predyspozycji osobistych uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.