nertos Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam, orientujecie się jak często aktualizowane są notowania Alexy? Z obserwacji dalszych wyników poza pierwszym milionem wnioskuje, że raz na dzień. Czy macie może informacje jak jest z 1M lub macie inne ciekawe informacje na temat tego zestawienia? Ile średnio trzeba mieć odsłon aby znaleźć się w notowaniu głównym czyli tego udostępnianego miliona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Aktualizacja odbywa się na bieżąco, żeby być w bańce to myślę że musisz mieć co najmniej 500-700 uu dziennie. Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Raczej trzeba mieć więcej uu. Ja na wolnifarmerzy.com.pl mam 2k-4k a pozycja pomiędzy 1,5-2mln zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 U mnie jeden z katalogów jest na ok 1070k a odwiedzin może 30 uu według GA. Więc to chyba nie użytkownicy o tym decydują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nertos Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 @slawekwch zakładamy, że średnio masz 3K czyli razy 30dni wychodzi 90K to z takim wynikiem to do megapanelu, a nie 2M miejsce na alexie;p coś mi tutaj nie pasuje albo ja coś źle rozumuję. @wojtecki1 hehe, Ci co robią zakupy w Amazonie są w 1M ;p, bez tego jesteśmy na samym końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 zainstalujcie alexa tolbar u znajomych i poproscie zeby wam wchodzili na strone to nie bedzie potrzeba tysiecy uu U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falowniki Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 U mnie jeden z katalogów jest na ok 1070k a odwiedzin może 30 uu według GA. Więc to chyba nie użytkownicy o tym decydują. Bardzo duże znaczenie ma jak dawno strona została zarejestrowana ja mam domenę zarejestrowaną w 2001 roku falowniki i mam w rankingu Alexa 1 309 584 miejsce Wortal falowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.