Gamec Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Czy to jedyna zmiana (frazy regionalne)? Czy jest możliwość zmiany layoutu raportu w PDF? Aktualny jest strasznie brzydki - znacznie lepszy jest w podglądzie on-line. Nie można zrobić, by był taki sam? Sprawdziłem w panelu wersję - jest 3.0. Nowa wersja nie ma wyższego numeru? Ponawiam prośbę o datę publikacji pliku w panelu. Nie wiadomo czy jest sens coś pobierać. Poprawione, został w panelu plik z najnowszą wersją (3.5). Oprócz fraz regionalnych drobne poprawki i ulepszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kiedy zostanie wprowadzona opcja dodawania masowo fraz ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kiedy zostanie wprowadzona opcja dodawania masowo fraz ? Wystarczy przy dodawaniu frazy, w pole "frazy" wpisywać je oddzielone enterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Jak aktualizować skrypt - nie chcę stracić historii. Wystarczy podgrać nowe pliki? mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Najlepiej skasować stare pliki oprócz configa i wgrać nowe, potem trzeba odpalić plik update.php. Najlepiej przed aktualizacją zawsze zrobić kopię bazy danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ponawiam prosbę o nowy wyglad raportu pdf. Może wyglądać jak ten na stronie. Inna sprawa - czy przy wyborze opcji sprawdzania z lokalizacją można dodać jakiś znaczek informujący o tej opcji przy tej frazie? mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Chodzi o zmianę logo w raporcie, czy co dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Chodzi o wygląd raportu w pdf. Jest tam tabelka z fioletowym nagłówkiem - wszystkie dni sa na czarno (nie ma rozroznienia na wzorsty/spadki). Byłoby dobrze, gdyby raport w PDF wyglądał lepiej, chociaż tak jak ten na www. Czy można jakoś zmieniać wygląd tego pdfa (templatki, css - nie wiem jak to jest zrobione). Aplikacja jest super, wygląd raportu to jego najsłabsza strona mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Może dodacie opcje korzystania API z proxymarket? mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam Jak obecnie sprawuje się te narzędzie ? Nie jest ono zbyt popularne zastanawiam się z uwagi na co. Może jakieś porównania z innymi narzędziami tego typu. MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Według mnie to najlepsze narzędzie tego typu. Tutaj masz jeszcze opinie: https://prawdziweprawdyseo.pl/index.php/omnicrm-dobry-panel-dla-agencji/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Skrypt jest super, mozna się czepiać detali (ubogi wygląd raportów pdf - odstaje tym od konkurencji), jednak całościowo wypada dość dobrze. Teraz jest promocja wiec warto kupić - szybko się zwraca. mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 API ProxyMarket i raporty będą zrobione w kolejnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 zastanawiam się nad zakupem teko softu wydaje mi się jednak że ze skryptu korzysta nie wiele osób czy to z uwagi na rozwój ? już od dłuższego czasu obserwuje konkurencje i korzystając z jej darmowej wersji online byłem bardzo zadowolony. dlatego zastanawiam się co przemawia za tym programem bo początkowo wydał mi się ciekawy. MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 del Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.