sixurano Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Czy jest w takim razie jakas szansa na zdobycie "recznych" multikodow Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 prosze wstrzymac sie z multi kodami do konca tygodnia, powinny juz byc Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Kilka informacji: - powstal spis moich seokatalogow : spis katalogow kulfiego - dzis zostaly wprowadzone platnosci w reszcie katalogow (darmowy zostal tylko https://agregat.czest.pl, jako ze to nowy nabytek) - zostaly wprowadzone MULTI kody (1 kod do wszystkich katalogow w promocyjnej cenie), cena multikodu to 65pln netto (na dzis), jednakze w piatek cena urosnie do 100pln netto ( z racji wlasnie wprowadzenia platnosci w duzej ilosci kotalagow (wiekoszosc pr4 byla do wczoraj darmowa)) - przy checi zakupu wiekszej ilosci multikodow prosze kontaktowac sie bezposrednio ze mna (przwiduje duze rabaty ) zeby nie bylo ze tylko kasowac chce to troche darmowych kodow : kody : pio001 pio002 pio003 pio004 pio005 pio006 pio007 pio008 pio009 pio010 pio011 pio012 pio013 pio014 pio015 pio016 pio017 pio018 pio019 pio020 do katalogow : https://ytksvi.com https://semmtinc.com/ https://work-life-society-happiness.net/ https://petlovers-shop.com/ Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dzięki, skorzystałem Warto jeszcze dodać (dla niezorientowanych), że kody dotyczą chyba tylko wpisu normalnego, a nie tego ustawionego domyślnie. Proszę o poprawkę, jeśli się mylę. Pozdrawiam serdecznie! Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kody dotycza wpisu zwyklego Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Są jeszcze jakieś? Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gris Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Przed chwilą korzystałem i od razu trafiłem na wolny więc pewnie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 wlasnie wlasnie, cos slabo zchodza a katalogi ladne Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Wpis poleciał Kiedy będzie moderacja? Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekT Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ile czasu jest ważny multikod? https://www.mesi.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nie dziwię się, że katalogi szybko robisz płatne, bo taką ilość katów trudno przełknąć przy sporej ilości wpisów. Mam nadzieję, że PR utrzymają . Gdzieś doczytałem, że multikod ważny tylko 24h? Jeśli chodzi o promocyjne kody to wydaje mi się, że te katalogi nie są jeszcze wśród forumowiczów obeznane, podaj do wcześniejszych katów typu phie.org, czy china-la.com porównamy jak będą schodzić . Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nie narzekać - właśnie jest o 8 kodów mniej Ze wszystkich katów zjedzone 012 + 4 jakie jeszcze były wolne - już nie pamiętam gdzie jaki. @Kulfik - dzięki za kody, mam nadzieję, że będziesz tym razem pilnował bazy Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spac Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja mam dwa pytanka odnośnie multikodu, jeśli już na nie odpowiadałeś, to przepraszam: Czy istnieje możliwość wystawienia fakturki? Jak długo jest ważny multikod? Kanada ciekawostki - czyli fakty, o Kraju Klonowego Liścia, które Cie zaskoczą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 @phone4u moderacja jest raz na 7 dni. @SławekT , @melodiawsieci.pl nie ma okresu waznosci zdefinowanego, jednak sugerowal bym uzycie w ciagu 30 dni. @spac wystarczy podeslac na pawel.tykwinski@obokmorza.pl dane do fv i id tranzakcji. @styx tak bazy sie teraz backupuja ladnie mam jednak nadzieje ze nie bede musial uzywac tych backupow !!! Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekT Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź. Czy w ciągu najbliższych 30 dni planujesz uruchomić kolejne katalogi? Jeśli tak, to czy kody obecnie zakupione będą w nich działały? Pytam się, ponieważ ze względu na promocję !!! planowałem kupić kilka kodów na zapas. Szkoda, że dopiero teraz pojawiły się multikody. Ile bym kasy zaoszczędził wydanej na SMSy. https://www.mesi.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.