Oki Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Oki robisz się coraz bezczelniejszy, ludzie dają Ci rady a jak CI się coś nie podoba to się odzywasz nieprzyzwoicie. Na następny raz, nie proś o pomoc ani o rady jak masz się tak odzywaćMam już dosyć bezsensownej reklamy, czy to XR, czy to ... wpierda.. się w każdy post! Jedna wielka bzdura.moze xrumerW pierwszym poście jest napisane 1600 pln. Ile razy mam to powtarzać.P.S. Mam nadzieję, że moderator usunie odpowiednie posty i chwała mu za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artykuly-sprzedam Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Niech usunie Twoje zapytanie, bo zamiast samemu się zastanowić i tak nic Ci nie poradzi bo to co kupisz to i tak zależy od Ciebie. Więc te zapytania nic nie dadzą, bo jak widać (masz już wyrobione opinie o programach) wiec po co ten wątek? dla tych, którzy nie mają czego się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oki Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Po to, żebyś się pytał. Np. Ilgesu podsuną Exdomaina, Pavvel https://www.ezgenerator.com/ + https://www.clockingit.com/. artykuly-sprzedam mąci tylko temat tak samo ja Punkty (domyślam się jakie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pffshop.pl Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ile razy mam to powtażać. Trzecią i czwartą klasę podstawówki? Zapisz się z Xannem i powtarzajcie do woli! Grupa PFF - obsługa firm w ecommerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Rz czy ż to już w drugiej klasie się uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfik Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak wydasz całe 2k na soft, to Ci zabraknie na zakup hostingu i domen Nie no czepiam się, wiem, ale dodaj sobie ten link do tematu o bananach www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Temat bardzo przydatny, nawet wartało by coś podobnego podwiesić, najlepiej z opisammi każdego narzędzia ... www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 xrumer kosztuje okolo 1600zł starczy Ci Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kolejny pokemonowy wątek:) Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Taki podstawowy zestaw : dodawarka kojotka lub sylwina lub blackseo lfe publiker seonuke scrapebox xrumer Wymienione alfabetycznie : troche przekraczaja budzet ale zeby zarabiac i skutecznie pozycjonowac trzeba zainwestowac. Od 2009 roku w tworzenie roznego rodzaju softu + licencje na roznorakie oprogramowanie wydalismy conajmniej $7000. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitehats Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 'it_management' - czy umiesz czytać tematy, czy tylko spamujesz ? 24 września Katowice - Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych dla fotografów i filmowców - warsztaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kolejny pokemonowy wątek:) Dlaczego ? Na forum mało info o narzędziach poza katalogerami ;p A jak widać katalogi i własne zaplecze to nie wszystko www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 za rady się dziękuje, nie pyskuje widać że w softach polecane są głównie te narzędzia dzięki którym można łatwym/szybkim sposobem linki nałapać z narzędziami do budowy własnego zaplecza cienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja od siebie polecę: 1. Publiker. 2. SEO bohater. 3. WebTools, bądź coś autorskiego, żeby klientowi pokazać np:). Omnimax też może być. 4. Doorway - do tworzenia mini stronek. W budżecie powinieneś się zmieścić . A tak naprawdę jeżeli jesteś skory do nauki to naucz się programowania to napiszesz sobie kilka skryptów według swoje uznania, tudzież zleć programiście. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek91 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nie wiem czego się tak oburzyles na post o xrumerze. Doplacilbys trochę ale byś miał soft na długo i praktycznie na wszystko. Na zagranicznych forach, na zachodzie czy to na wschodzie, wszyscy jak maja okazje/fundusze to kupują własnie jego. Jest takze zawsze polecany. Sprawy spamowania nie poruszam, to jest tylko narzędzie, publikerem tez mozna "spamowac". Ale jeśli nie to na razie: publiker, web tools, moze skrypt Kojotka lub Sylwina i jeszcze coś do analizy konkurencji, nie pamietam teraz nazwy ale pozniej podam, bo jestem teraz poza domem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.