zakręcony Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Pytanie, co zrobic by nie przepadly raporty podczas ponownej rejestracji? Trzeba je zgrać sobie. Treaz to wygląda całkiem dobrze, co najwazmniejsze nie traci się czasu na niedziałające katalogi, na dodawanie do miejsc, przy około 150 projektach nie ma komunikatu, że doby dodawarce za mało. Zobaczymy jak będzie ze skutecznością po dodaniu kilku nowych projektów - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja natomiast mam coś takiego Pytanie tylko co oznacza oczekujące na email ? Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dokładnie to co pisze czyli że konto zostało założone i system czeka na maila aktywacyjnego z hasłem Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jak tam z aktualizacją ? Kiedy możemy się jej spodziewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superwieniu Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Również mam problem z WordPressami, a wszystko robiłem według powyższej instrukcji Kojotkta jakiś tydzień temu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 @superwieniu - nie wiem co tam nakombinowałeś ale tu już był jeden zdolny co też miał wynik 0 rejestracji z swojej winy. Sprawdź dokładnie swoje ustawienia i co masz powpisywane w ustawienia. Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 czy osoby które mają problem z wordpresami mają zainstalowany omni add w katalogu a nie na domenie głównej ? u mnie występuje dokładnie taka sama sytuacja - mam pewne podejrzenia co do źródła błędu - ale muszę potwierdzić czy u innych osób również zachodzą te same warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Instalacja na katalogu nie jest zalecana i nie testowane jest to rozwiązanie przez nas - zalecamy instalacje w domenie głównej lub w subdomenie (nie wspomnę że problemem może być .htaccess jeśli tam jest jakaś inna strona) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no to wszystko jasne - mam instalacje w katalogu i podejrzewam ze osoby ktore maja problemy z wordpressem rowniez co mam zrobic aby przeniesc instalacje do katalogu glownego ? czy mam wysylac jakiego maila - generowac jakas nowa licencje ? ps. sprawdzcie linka do glype'a - ucina katalog w adresie - moze tutaj tkwi przyczyna adres zamiast : domena.pl/katalog/glype/browse.php jest taki : domena.pl/glype/browse.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Plik opis.txt na dole opisane jest jak można przenieść instalację samodzielnie na inny adres Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja mam w katalogu i jak dotad nie mam problemow z rejestracja w wp edit: na poprzednim hostingu rowniez mialem w katalogu JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 @sleaquit - teoretycznie czy katalog czy domena nie ma to znaczenia na co jesteś "żywym dowodem" Teraz odpaliłem w katalogu i też działa / rejestruje się w WP tak więc myślę że coś kolega źle ustawił np z adresem email Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Czy na domenie głównej, czy w jej katalogu i tak na serwerze zawsze w jakimś katalogu...co za różnica... Ja tam mam w katalogu i nie ma problemów. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joketown Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zamierzam zakupić Omniadd i mam w związku z tym kilka pytań: 1. Czy nie ma problemu z instalacją/działaniem na home.pl? 2. Czym w skrócie różni się pingowanie z OmniAdd od pakietu OmniPing? Albo inaczej - Dlaczego opłaca się kupować oba softy? 3. Czy zniżka obejmuje tylko zakup obu programów jednocześnie, czy można również zakupić najpierw jeden, a potem ew. drugi (Ping) po niższej cenie? 4. Czy bazy pingujące są jakoś aktualizowane, czy trzeba zadbać o własne listy? (Dużo jest niedziałających)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zamierzam zakupić Omniadd i mam w związku z tym kilka pytań:1. Czy nie ma problemu z instalacją/działaniem na home.pl? 2. Czym w skrócie różni się pingowanie z OmniAdd od pakietu OmniPing? Albo inaczej - Dlaczego opłaca się kupować oba softy? 3. Czy zniżka obejmuje tylko zakup obu programów jednocześnie, czy można również zakupić najpierw jeden, a potem ew. drugi (Ping) po niższej cenie? 4. Czy bazy pingujące są jakoś aktualizowane, czy trzeba zadbać o własne listy? (Dużo jest niedziałających)? 1. Jestem problem. W home.pl nie doprosisz się o instalacje ZENDA. 2. Poczytaj testy Kojotka odnośnie pingowania wpisów za pomocą omniping Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.