finansiarz Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja ostatnio się rejestrowałem ponownie w WP, niestety zarejestrował tylko w około 800 Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jaka jest obecna liczba OmniPress ? https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Skasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 zarejestrowało 1964 WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 zarejestrowało 1964 WP Używasz proxy? Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 do rejestrowania nie wykorzystywałem, ale IP mam nie zjechane. OmniADD wersja 4.0.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 @MaxPan Dzięki to muszę coś pokombinować w takim razie, bo masz 2x więcej rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania1988 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Co moze byc przyczyna tego ze nie dokonuje rejestracji ponownej katalogow worpdress Oczekujących na rejestrację: 3104 Oczekujących na e-maila: 2 Wyłączona rejestracja: 1763 [Ponów próbę] [Lista] Inny błąd rejestracji: 3476 [Ponów próbę] [Lista] Pomyślnie zarejestrowano: 0 [Lista] I tak od godziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 IP z którego dodajesz może być zbanowane. Spróbuj zarejestrować się przez proxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 co może być przyczyną : Katalogi wordpress Oczekujących na rejestrację: 20 Oczekujących na e-maila: 868 sprawdzałem skrzynkę (o2.pl) i są tam maile z loginami i hasłami - dlaczego system omni tego "nie widzi" ? czy mam te hasla i loginy recznie gdzies dopisywac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Aktualizacja Wordpress zamyka furtkę omniADD? Ja mało używam podawarki kojotka, ale od ostatniego czas skuteczność dodawania do Wores press drastycznie spadła. Ilość wpisów jest tak mała, że możne przeliczyć i odnotować tak małą ilość sukcesów. Czy u was również spadła skuteczność dodawania do wordpress-ów? Może jakieś rozwiązanie na to? multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania1988 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dla mnie to jest jakas tragedia na 84 dodania słownie 354 błędy. Nigdy nie bylo tak tragicdznie, co jest przyczyna? Prosic hekko o zmiane IP? czy u Was rowniez tak dodaje do wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A nie przyszło wam do głowy sprawdzić precle? Przyczyna banalna, precle lezą i kwiczą. Nigdy nie bylo tak tragicdznie, co jest przyczyna? kliknij w bazy i sprawdzaj ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania1988 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A nie przyszło wam do głowy sprawdzić precle? Przyczyna banalna, precle lezą i kwiczą. Nigdy nie bylo tak tragicdznie, co jest przyczyna? kliknij w bazy i sprawdzaj ręcznie ok, czesc nie dziala, ale to chyba administratorzy omniadd sie powinni zajac ta kwestia a nie uzytkownicy, ktorzy zaplacili za produkt, by nie musielitego robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.