aniec2 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mam ten sam problem nie zapisuje mi opisów... Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dla tego ja jeszcze nie robiłem UPDATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ok od teraz można pobrać poprawioną wersję - edycja jest możliwa (głupi błąd w html) Sorry za utrudnienia Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godfather2008 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Potwierdza, działa, można pobierać Kupuj i sprzedawaj linki w treści i w boksie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam, Może coś przeoczyłem, ale w plikach instalacji przydałoby się info o wersjach. Czytanie 83 stron tego wątku to ... Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godfather2008 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Najnowsza wersja to 3.3.0 PreFinal (czy coś takiego) Kupuj i sprzedawaj linki w treści i w boksie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Nie chodzi o numerek a wprowadzane zmiany M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godfather2008 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Hehe, chyba, że tak, coś mało domyślny dziś jestem Ach ten niedzielny wieczór Kupuj i sprzedawaj linki w treści i w boksie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Średnio aktualizacja jest co tydzień i wnosi coś nowego i to był mój błąd że nie pisałem loga z tym co się dzieje no ale ..... Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finansiarz Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 hmm, nie wiem czy to tylko u mnie tak, ale po wgraniu nowej wersji (tej z poprawka) no I po edycji wpisu wszystkie dodania sa bledne. sprawdzam logi w webmini a tak "musisz wypelnic wszystkie pola", no I faktycznie poza adresemem strony pola tytulu, opisu I tagow sa puste. Strony nie edytowane dodaja sie poprawnie Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Mam to samo u mnie, ale chyba znalazłem przyczynę, zobacz w projekcie jaki typ masz opisu, już nie pamiętam, ale chyba przez update zmieniło mi na OmniPress i w logach dostałem to samo co Ty. Po ustawieniu zwykłego opisu znów działa, może było by dobrze zabezpieczyć skrypt przed tym. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finansiarz Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dzięki Mar, jest dokładnie tak jak mówisz. No i racja, trzeba by to jakoś zabezpieczyć na przyszłość Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Cześć! Czy omniadd będzie kiedyś obsługiwał angielskie katalogi? Zastanawiam się, czy kupić teraz Omniadda, poużywać i doczekać się na angielskie katalogi? A może będzie to już inny, oddzielnie płatny produkt? Pozdrawiam, BV Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Cześć! Czy omniadd będzie kiedyś obsługiwał angielskie katalogi? Zastanawiam się, czy kupić teraz Omniadda, poużywać i doczekać się na angielskie katalogi? A może będzie to już inny, oddzielnie płatny produkt? Pozdrawiam, BV co w twoim rozumienie angielskie katalogi? IP? Skrypt? Właściciel?Główny język portalu?,piszesz o tym na forum już z 10 razy Ja mam "angielskie" katalogi,sporo z PiO na pewno tez :)Na pewno kup, czekać możesz,jak Kojotek zrobi obsługiwanie jakiegoś skryptu który podpada pod miano "angielskiego" to będziesz mógł dodawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Nie 10-razy tylko to jest drugi Panie Max . Chciałbym pododawać wpisy do anglojęzycznych katalogów jakimś automatem, a że lubię wspierać polską inicjatywę to się pytam. Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.