nmx Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 @finansiarz: tzn. ze w tym katalogu jest juz taka strona - dlatego nie ma jej w eksporcie danych (mozna sprawdzic po logach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finansiarz Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ale zauważyłem, że czasem jak strona była już dodana do danego katalogu X miesięcy, dni temu, to czasem w exporcie znajdę taki link do wpisu który został już kiedyś dodany:) Problem mam taki, że np jest 900 dodano, 100 błędów, a w pliku mam powiedzmy 300 linków:D Finansowy Program Partnerski - 50 złotych dla Nowego Partnera! Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nmx Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 wg mnie brak dodania z powodu istnienia juz takiego linku w danym katalogu nie jest bledem, ps. sprawdz w logach, a jak dalej nie bedzie jasnosci to pytaj Kojotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jakie wymagania ma skrypt do serwera?Na jakich serwerach wam chodzi skrypt bez zastrzeżeń?Mam zamiar dodawac ok 30 stron jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wymagania raczej małe, mi na hostingu za 30 zł /rok działa, a dodałem już 155k wpisów za parę dni www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dextii Ilu znakowe opisy piszesz ? Dodajesz kilka opisów na raz ? Jeżeli tak to skąd wiesz ile razy jeden opis został dodany do katalogów. W którym momencie kasujesz opis z edycji strony i dodajesz nowy ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jutro zanosi się na kolejną aktualizację OmniADD już z wsparciem dla Wordpress-a Na zachętę trochę aktualnych statystyk: Nazwa Liczba easydir 917 otwartymini 683 webmini 5677 wordpress 4616 Oczywiście OmniADD bez problemów zakłada konta w wszystkich WordPress na liście - 100% skuteczności założenia konta i aktywacji linka !!! Obecnie OmniADD obsługuje ok. 11 000 katalogów gdzie możemy zostawić swój link. PS: W przygotowaniu opcja do dodawania komentarzy do wpisów z listą publiczną 45 000 unikalnych adresów i ponad 3 000 000 podstron gdzie można zostawić swój komentarz - prawdopodobnie będzie to plugin do OmniADD w update za darmo, natomiast lista już będzie osobno płatna (można tworzyć własne listy oczywiście) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fler Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 @Kojotek_OX - fajne cacko ,a fakturę VAT 22% jesteś w stanie wystawić na tą licencję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wystawiają tylko rachunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 aktualna cena za OMNIADD to 250 PLN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wczoraj tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Macie jakieś problemy z logowaniem? Mi nagle, z dnia na dzień, na laohost, po próbie zalogowania wyskakuje błąd 500. MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Mam to samo. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Macie jakieś problemy z logowaniem? Mi nagle, z dnia na dzień, na laohost, po próbie zalogowania wyskakuje błąd 500. Mam to samo teraz a serwer zupelnie inny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 masz na omnihost , bo mam wrazenie ze cos jest nie tak timeout 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.