Dominik23 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Chodzą wam serwery na ovh?? Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jeżeli w OVH leżą dobreprogramy, hostit.pl, bash.org.pl to NIE :S Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 mi się nawet ich site nie otwiera :/ Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ufff. Już ok. TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 chyba już wszystko wróciło do normy, przynajmniej u mnie już strony chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Tutaj info: https://prace.ovh.pl/?project=0&status=all&perpage=50 Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 U mnie dalej brak dostępu gdziekolwiek na OVH... Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqb Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 U mnie też, większość rzeczy leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Problem po stronie tpnetu. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 @hekko: właśnie tego się spodziewałem, szczerze powiedziawszy... :S Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Big awaria , oj cisnienie sie podnosi niektórym teraz osobom Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Od kiedy nie działa? Ja teraz zauwazyłem i zaczyna mi się cisnienie podnosić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Będzie już ze 30-40 minut... ja akurat na serwerze działałem a tu nagle *disconnected*.... Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Od kiedy nie działa?Ja teraz zauwazyłem i zaczyna mi się cisnienie podnosić od około 13.20 piję neospasminę Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekD Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 U mnie też nie działa. Przed 12:30 wszystko było ok, bo wtedy zaglądałem na ovh.pl. Pozdrawiam. Taki mały, blog o pozycjonowaniu. Tutaj kolejny o wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.