golbadesign Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 https://startuj.net.pl/ Czy Waszym zdaniem warto ustawić tę stronę jako startową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Gdyby nie te reklamy i animacje (pełno ich) to strona całkiem schludna i funkcjonalna. Nawet te linki sponsorowane by mi nie przeszkadzały. Powodzenia z projektem. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Twoja strona? Kolegi? Marketing szeptany? Mnie w niej najbardziej nie odpowiada waga całego projektu, na wolniejszych łączach muli, szczególnie przeszkadza kiedy chcę szybko dorwać się do jakiejś wiadomości. Sam projekt ciekawy i ładnie wykonany, ale wyrzuciłbym kilka elementów, np. zegar i pole "ciekawa sentencja", zwiększając usability. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leadersmind Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Fajny pomysł, ale również poszedłbym bardziej w kierunku czytelności umieszczonych elementów. moja firma: strony www, sklepy internetowe, oprogramowanie Portal Bielsk Podlaski: ogłoszenia, katalog firm - Bielsk Podlaski Portal Siemiatycze: ogłoszenia, katalog firm - Siemiatycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.